Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha már voltam a Francia...

Ha már voltam a Francia Idegenlégióban, de dezertáltam és vissza szeretnék menni, akkor szerintetek vissza vesznek?

Figyelt kérdés
1év 3hónapig voltam Nimes-ben a 2 REI-ben, de a barátnőm hatására nem mentem vissza a szabadságomról, ennek már másfél éve!!! Most szeretnék vissza menni. Ha valaki tud segíteni az kérem jelezzen! Kössz...
2009. aug. 13. 17:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy idióta. Nagyon menő ezzel az írással.
2009. aug. 20. 00:44
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
szerintem probáld meg, nem lehet rossz a francia börtön!
2009. aug. 28. 17:56
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Megprobàlhatod! Max. leülsz 40napot és utànna rugnak ki! Mivel valoszinüleg màr körözés alatt àllsz, s mivel bizonyitottad megbizhatatlansàgod, valoszinüleg kirugnak! De proba szerencse, ha addig jol teljesitettél, lehet némi csekélyke esélyed! De készülj fel a legrosszabbra, bàr valoszinü, hogy azt màr megtapasztaltad! :) Sok szerencsét!
2009. szept. 1. 10:14
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
A dezertálás e legfőbb bűn. Ami azzal jár hogy nem mehetsz vissza az idegenlégióba és ha Franciaország területén kapnak el akkor börtön büntetést kapsz.
2009. nov. 4. 17:46
 35/41 anonim ***** válasza:
85%
A kérdező szerintem kb 13 éves és az a vágya hogy légiós legyen. Ezzel az írással.:D Zsán Klóz Ván Dámm filmet néztél, vagy mi? Pontozzatokle;)
2009. nov. 24. 18:04
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha voltál már légiós akkor tudnod kellene -.-
2009. dec. 5. 10:43
 37/41 anonim válasza:
100%
Az egyik ismerősöm is ugyanezt csinálta, visszament, és azt modnták neki, h takarodjon...szó szerint...ide nem kell többet...
2010. márc. 10. 14:46
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy retardált tini,van légiós ismerősőm és azok nem ilyen idegbeteg internethős szájkaratisták és a stílusuk nagyon távol van ettől a tinis írástól.Szánalmasan gyenge és hamis kérdés buzkám!
2010. jún. 23. 22:16
 39/41 Engagé volontaire ***** válasza:
100%

Itt a válasz,minden benne van:

Dans la Légion, chaque désertion est vécue comme un échec. «Avec l’expérience, je peux comprendre qu’un homme ressente le besoin de partir, par exemple à cause d’une situation familiale difficile. Il y a aussi le fameux spleen du soldat qui rentre d’opération…», concède le major Sergio Romagnoli, président des sous-officiers de la Légion étrangère. «La Légion s’impose souvent comme une seconde chance dans la vie d’un homme. Il faut accepter que ce ne soit pas la solution pour tous.»

Van esélyed,ha jó az indok,ha előtte jól szolgáltál,ha szerencséd van.

Még egy dezertőr:

[link]

Ő 10 napig nem kapott a kedvenc répájából és le se fokozták.Igaz ,jogilag csak eng.nélk.távolmaradás volt

2010. júl. 11. 20:27
 40/41 A kérdező kommentje:
Caporal Chef Tapanar az az öszvér amit a képen látsz! :), de köszönöm a választ!
2010. júl. 12. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!