Ha már voltam a Francia Idegenlégióban, de dezertáltam és vissza szeretnék menni, akkor szerintetek vissza vesznek?
Figyelt kérdés
1év 3hónapig voltam Nimes-ben a 2 REI-ben, de a barátnőm hatására nem mentem vissza a szabadságomról, ennek már másfél éve!!! Most szeretnék vissza menni. Ha valaki tud segíteni az kérem jelezzen! Kössz...2009. aug. 13. 17:23
11/41 A kérdező kommentje:
Mindenképp vissza megyek, csak nem állhatok oda azzal, h elnézést, de a barátnőm sírt, h ne menjek vissza!
2009. aug. 13. 18:27
12/41 anonim válasza:
És most már nem sír? Vagy egy idő után megint megszöknél? Gondold végig, biztos megvolt az okod, hogy megszöktél. Akkor nem tűnt ennyire fontosnak.
14/41 A kérdező kommentje:
Nem sír, mert már nem wagyunk 1ütt! Gondolom most az az álláspontod, h leléptem, mert nem bírtam!?... Nekem több a jó élményem, mint a rox! Ezt életem legnagyobb hibájának tekintem, h nem mentem akkor wixxa! Akárki akármit mond, ha az ember hozzá xokik, akkor teljesen jó! + ha még xeret katonáskodni, akkor nincs gond!...
2009. aug. 14. 07:40
15/41 anonim válasza:
Ha azt írtad alá, hogy dezertálás esetén felkötnek, akkor felköthetnek, ha meg azt írtad alá, hogy ejnye-bejnyével visszavehetnek, akkor visszavesznek.
16/41 anonim válasza:
Jó kis kamukérdés tiniszlenggel fűszerezve.
17/41 A kérdező kommentje:
Az, kamu kérdés! ,, és az nem jutott exedbe (te éxlény), h minek kérdeznék iet!?
2009. aug. 15. 10:27
18/41 anonim válasza:
Téged nem raboltak ki vagy vertek állandóan?
És mit csinálnak azokkal, akik megölnek egy tizedest bosszúból?
19/41 anonim válasza:
Kamu kérdés ! Ha te idegenlégiós lennél nem ezt az erőltetett divat beszédet nyomnád hogy w meg x meg ilyen 12 éves lány dumát ! Egy idegenlégiósról feltételezném hogy nem majmol divat szavakat hanem komoly gondolkodású ember !
20/41 A kérdező kommentje:
Szerintem ne nézz annyi RAMBO filmet! :D Komoly gondolkodású ember!? Te biztos az lehetsz!.. Szerintem ki kéne menned megnézni, hogy mi van ott!
2009. aug. 15. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!