II. világháboru rajongok! Milyen gyakran foglalkoztok vele?
Figyelt kérdés
Ugy értem,a torténelmével,az alakulásával,meg minden dologgal,ami ezzel osszefugg?2012. nov. 6. 19:40
1/5 anonim válasza:
Én napi szinten igaz inkább a haditechnikai részével. Viszont a történelem volt a kedvenc tantárgyam és azon belül is a II.VH szóval ha nem is rengeteget, de minden nap egy kicsit utánanézek nem csak a technikai részének hanem a történelmi dolgainak is.
2/5 A kérdező kommentje:
Jol teszed!Ha érdekel,akkor az nagyon jo!!
16/F.
2012. nov. 6. 20:31
3/5 anonim válasza:
Én akkor, amikor éppen kedvem tartja, főleg a hadműveletek és a haditechnika érdekel.
4/5 A kérdező kommentje:
Engem pedig az egész része!:D
2012. nov. 8. 17:21
5/5 anonim válasza:
Sűrűn.
Roncskutató-, kitüntetés-, makettfórumok, jó gyakran, naponta többször is. Szinte kizárólag a Magyar Királyi Honvédség/Légierős/Folyamerők, most már, régebben én is "német rajongó" voltam, mint sokan. Eleinte maketteztem csak, azután elkezdtem háttéranyagot gyűjteni. Mára iskola miatt jópár éve jegelve van a makett oldala, de a hadtörténet, haditechnika-történet iránti vonzalom megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!