Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lesz 3. világháború?

Szerintetek lesz 3. világháború?

Figyelt kérdés
és ha igen, akkor elképzelhető, hogy a közeljövőben?
2012. nov. 6. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt lassan naponta megkérdezik...
2012. nov. 6. 14:30
 3/10 Vadkan01 ***** válasza:
Majd a szavazás után
2012. nov. 6. 17:24
 4/10 ?NÉV? válasza:

Nekem a történelemtanárom mindig azt tanította, hogy a történelem ismétli önmagát és ez így van...

Valószínű, hogy lesz újabb világháború de az brutális lesz, túl fejlett már a haditechnológia, könnyedén sötétségbe boríthatják a világot szóval reménykedem hogy a következő 60 évben nem lesz de nagyon sok minden miatt kialakulhat mint pl.: vízhiány, pénzügyi válság

2012. nov. 7. 21:03
 5/10 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy lesz-e hanem az, hogy mikor...
2012. nov. 9. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
persze hogy lesz, ez elkerülhetetlen. és ha rajtunk múlik, nem is olyan soká...
2012. nov. 10. 14:33
 7/10 anonim válasza:

Valószínűleg nem !

Indok : mert a nagyhatalmaknak (USA,Oroszország) lenne beleszólásuk + az atomhatalmak ,,1 perc,, alatt szétrobbantanának bármilyen országot , kontinenst !!!

2012. nov. 26. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy lesz.Azt nem tudom mikor és szerintem senki se tudja.Atomháború biztosan nem lesz.Egy kicsi ész kell ahoz hogy felfogja valaki hogy egy atomháború hatalmas pusztítást okozna.
2012. dec. 7. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egy kicsi ész kell ahoz hogy felfogja valaki hogy egy atomháború hatalmas pusztítást okozna."

A vegyi fegyverek is okoznak epp eleg bajt. Asszad most (az utolso pillanatban) megis azt keszul bevetni.

Mit gondolsz, Iran pld, ha a veget jarna, es lenne atomja, nem dobna be?

2012. dec. 8. 05:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaz.Ha jól tudom ott kint afganisztánban iránban stb. a táliboknál és a többi népcsoportnál és vallásnál az a legjobb aki több embert megöl.De nem biztos csak én tudom így.
2012. dec. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!