Kik bíznak még ebben? Tudom, rengeteg román, szlovák stb. él az elszakított területeken, de egy esetleges visszacsatolás utáni évtizedekben igenis el tudnának szaporodni azokon a vidékeken a magyarok! Hiszen, habár már akkor is többségben voltak, de mégis a Trianon után a románok nagyon elnépesedtek Erdélyben.
Tehát, van rá esély? Bíztok ti ebben. Ha igen/nem, akkor miért?
Én azt gondolom, hogy a határon túli magyar területek visszaadása esetén abba belerokkanna Magyarország. Ezek a területek az idegen országok legfejletlenebb területei.
Nem lenne képes az országunk ellátni az embereket.
2012. nov. 2. 18:26
12/21 anonim válasza:
Szerintem az Európai Unió, és az emberek szabad áramlása a megoldás.
Jó lenne a nagy Magyarország.
De: Apáink el-kurták.
Én ekkora országba születtem, ezt szoktam meg.
Természetesem a külhoni Magyarok érdekeit védeni kell, de nem a honi emberek rovására. (Ezt a diákok tudhatják)
Tárgyalni lehet ezekről a dolgokról, de én nem emelnék sosem fegyvert a visszacsatolásért.
2012. nov. 2. 18:31
13/21 anonim válasza:
Leírom ezredszerre is: Arra nincs esély, hogy az összes elcsatolt területet visszakapjuk, de a magyar többségű területekre lenne esély még.
2012. nov. 2. 18:59
14/21 anonim válasza:
ma 18:03: Ennyit még visszatudnánk szerezni, mert ezek magyar többségű területek.
2012. nov. 2. 19:01
15/21 anonim válasza:
Sztem első körben a "Kis Magyarországon" kellene rendet tenni.
2012. nov. 4. 15:55
16/21 anonim válasza:
Ja!
2012. nov. 4. 18:47
17/21 anonim válasza:
ha reàlisan gondolkodott volna a magyar hadvezetès illetve a polika anno mikor semmisnek vettèk a francia bèkeszerzõdèseket làsd koszovò szerbia stb akkor igen vissza kaphatuk volna de szerintem, erdèly mèg mindig jàr nekünk az a mienk harcolni kellene èrte összefogni ès kiharcolni nem pedig szèthúzni, meg ROMÀKat etetni jòl tartani hanem az orszàgunkba rendet katonàs rendet tisztessèges vezetõt ki àllitani ezen àll vagy bukik minden
2013. febr. 8. 21:23
18/21 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy van rá esély csak először a hadseregfejlesztéshez és a gazdaság javításához kellene hozzákezdeni, utána pedig már lehetne területi követelésünk, de ha most jobban belegondolok anélkül is lehetne mert 920 évig ide tartozott, és ez amit 1920-ban velünk tettek ez jog nélküli területrablásnak számít, hisz még most is mi szívunk az antant miatt. Nem szabad feladni a reményt mert aki feladja az nem tiszteli a hazáját, és ide sem való, főleg azok akik trianont elítélik, azok ne is vallják magukat magyarnak.
2013. ápr. 12. 10:55
19/21 anonim válasza:
Az nagyon jó lenne de Horvátország miatt sajnos nem lesz az mindig is nagyobb önállóságot élvezett és a habsburgok óta szinte már nem is Magyarország.De viszont egész (szlovákiát)vissza kéne adni mert az egy tolvaj népség.Erdélyi magyar többségi területet korridorral mint a bécsi döntésben,a vajdaságot és talán még az osztrák részeket is.
2013. júl. 16. 19:46
20/21 anonim válasza:
3: Milyen hozzánk csatolás? Csak az a magyar terület, ahol magyar a közigazgatás.
Utolsó: Horvátországból csak a nekünk járó terület (Szerémség megfelelő részei:Kórógy, Szentlászló stb. kell) és Fiume, amely a magyar Szent Korona része.
Szerintem egyetlen rögről sem szabad lemondanunk (még a lengyel területekről sem). Szűz Mária országa vagyunk, hozhatja úgy az élet, hogy boldog lesz még, aki ide tartozhatik. Addig is a hadsereget és a közigazgatást nem árt már a képzés szintjén fejleszteni. (Pl. több hazafias tanár kell az NKE-re, az ÁKK-n ha öt van, tán sokat mondok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!