A francia idegenlégió felvételijén gondot jelenthet, hogy erős a szemüvegem és halláskárosodásom van?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 20:33
11/12 anonim válasza:
Szia!
Az én férjem évekig próbálkozott, hogy bekerüljön hivatásosnak (sosem értettem, miért???), elment felvételire, megvolt a fizikai, pszichológiai stb. felmérés, de mindig elutasították, mert enyhén színtévesztő. Semmi más testi "fogyatékossága" nincs, élesen lát, jó kondiban van stb.
Idővel beletörődött és új célokat keresett magának. Hála Istennek ma már nem menne el tőlünk :-)
Szóval azt tudom ajánlani, hogy olvass, tanulj, foglalkozz a hobbiddal, keress célállítós könyveket, ha most nem tudod, mi mást csinálnál szívesen...
Biztosan van más út is és Te is megtalálod a boldogságot lövöldözés és erőszak nélkül is :-)
Sok sikert!
12/12 legion válasza:
Én úgy hallottam,ott ez nem gond,sőt,kifejezetten ilyeneket keresnek oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!