Valóban sokat menetelnek és gyakorlatoznak. De emellett sokat vannak a kiképzésen is. Szabadidőben pedig sokat menetelnek és gyakorlatoznak meg sokat vannak a kiképzésen is. Eltáv meg az első hat hónapban nincs. Ennyi.
2012. aug. 22. 23:36
2/22 anonim válasza:
Az idegenlégió, elképesztően jellemtelen, zsoldos hadsereg.
A kiképzők, mindent megtesznek, hogy a lehető legrosszabb hangulatban legyél.
Ráadásul csak egy nevét, és egy születési időt kell mondanod, lehetsz körözött bűnöző, őket nem érdekli...
Viszont nagyon sok a halott, azthiszem ott a legnagyobb az elhalálozási szám.
2012. aug. 23. 09:12
3/22 anonim válasza:
a második válasszal ne törődj. Egy értelmetlenség az egész. :D
Jó,hogy ilyenekre is azok válaszolnak,akiknek közük sincs a légióhoz.
Attól függ melyik ezrednél vagy. Ha a 2rep-nél,akkor pl. sok a szabadidő. adnak szabadságot, viszont 3 évig csak fro-on belül tudod azt eltölteni.
röviden válaszoltam,ha van még kérdés,írj!
2012. aug. 23. 10:38
4/22 anonim válasza:
tenyleg attol fugg, hogy meik ezredben vagy! Most a 2REG nel nagyon unalam. Nincsen missio es egesz nap nem csinalunk semmit csak a hujesegeket!
2012. aug. 23. 15:00
5/22 anonim válasza:
A 2. Vagyok, és hivatásos katona.
Több országban is hajtottam végre küldetéseket az alakulatommal.
Illetve egy missziót afganisztánban.
Itt mesélték nekem, hogy mennyire demoralizáló az a hadsereg.
Én legalább nem azt írom le, amit a kérdező hallani akar, hanem az igazságot...
2012. aug. 23. 17:13
6/22 anonim válasza:
valoban? NA akkor a rengeteg halotrol. A 3 szazad 2 REG legutobbi afgan turajan egy halotja volt. A szazados. Ez utan erkezo 1 szazadnak meg 3 halotja volt. Azaz egy ev leforgasa alatt harckozben 4 halott. + meg a huegyi balesetben elhunyt szerb fiu. nem mondanam eszt rengetegnek. En is hivatasos katona vagyok, es nem aszt irom amit akar halani a kerdezo, de nem is hazudok!
2012. aug. 23. 17:21
7/22 anonim válasza:
Én általánosságban beszéltem az FL-ről, nem egy bizonyos századról, és tudom, hogy mennyire nem számít nekik az emberi élet, pl. Afrikai misszióik során, ott volt a legnagyobb az elhalálozási arány...
Ha szabad érdeklődnöm milyen katonai háttérrel rendelkezik az állítólagos kolléga?
2012. aug. 23. 17:38
8/22 anonim válasza:
az emlitett ezredben szolgalok. Amugy ha a legion belol van elhalalozas mindig tartunk tiszteletadast. Legyen barmelyik ezredben is. Hat nem adunk valami sokat. Az teny hogy reges regen sok aldozatot koveteltde manapsag mar nem!
2012. aug. 23. 17:46
9/22 anonim válasza:
Jah és voltál magyar katona?
A francia légió, pedig mondhatsz bármit, alapok nélkül összetákolt zsoldossereg...
Ráadásul a NATO-nál 1000x jobb a kiképzés...
2012. aug. 23. 17:51
10/22 anonim válasza:
en sosem mondtam hogy hu de hogy kikepeznek...csupan megcafoltam az alitasod miszerint sok a halot meg bla bla bla.. es a legio is katonasag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!