Milyen a francia idegenlégióban az élet?
Én a kérdésre válaszoltam...
De te voltál magyar katona?
Persze ezt honnan vedted?
Tapasztaltál már NATO kiképzést?
Voltál már?
Mert szerintem nem, a másik, a francia idegenlégió katonái, nem érnek fel, a egy NATO katona tapasztalataival, csak pénzért csinálják... Jah és monj már egy valamirevaló különleges alakulatot a NATOnál....
nincs xD
Én hivatásos katona vagyok, bár mondjuk én különleges alakulatnál szolgálok, de a sima katonáknak is van valami kiképzés, mielőtt kimennek egy idegen országban...
ez a jó a gyakoriban, hogy olyan embereknek adhatod ki magad amilyeneknek csak akarod :D (a KMZ-nél ilyen gyatra a katonák helyesírása? :D ha igen, akkor basszus, én is megyek! :D meg aki vérbeli katona az nem akarná eldicsekedni ország világ előtt, hogy hol is dolgozik, mit is csinál, csak szépen meglapulna a háttérben) a kérdezőnek pedig ezt ajánlanám: [link]
ez egy blog és egy idegenlégiós magyar katona írja, amikor van egy kis ideje... néhány napja akadtam rá és egyszerűen nem bírtam abbahagyni az olvasását. annyira érdekesen írta le az egészet, hogy éjjel háromig csak olvasgattam, hogy milyen is ott az élet. :D szépen leír mindent az első napjától kezdve, mind a mai napig. és amit eddig mondtam, azt most is tartom! ŐK AZ IGAZI KATONÁK! és nem a pénzért csinálják, hanem magáért a harcért és az állandó versengés szeretetéért.
"Ráadásul csak egy nevét, és egy születési időt kell mondanod, lehetsz körözött bűnöző, őket nem érdekli... "
Jóót röhögtem ezen. :DDDDDDDDD
Szóval kedves 2. válaszoló. Katona vagy,de tényleg? :D
Szegényke... téged sem az értelmiségi szintedért alkalmaztak katonának. :DDD
Hogyan lehetne bárki is körözött bűnöző,mikor a jelentkezésnél az INTERPOL leellenőrzi és a GESTAPO is kihallgatja a jelentkezőket?
Édes istenem.... Ennyire vagy te katona. :D Pont amennyi látszik... :LOL:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!