A 2rep, a francia idegenlégió ejtőernyősei milyen gyakran vannak misszión?
Figyelt kérdés
Afganisztáni, koszovói és afrikai missziókra értem a kérdést.2012. szept. 9. 18:06
1/2 anonim válasza:
Légiós szeretnél lenni?
Mondjuk sajnos nem tudom mennyi bevetésük van mert nincsen ebben semmi ismeretem csak annyit tudok,hogy még 7-8 évvel ezelőtt volt egy szomszéd aki elment a Francia idegenlégióba
Dzsibutiba vitték.A szülei mondták,hogy nem igen unatkozik mert bejárták az egész világot ilyen-olyan elit kommandók versenyezésén mérték össze tudásukat más nemzetekkel.
Kemény csávók az fix! (Egy kettő magyar "celebet" bevágnák oda hozzájuk pár hónapra!)
:))
Richárd
2/2 anonim válasza:
itt láthatod,h Korzika szigetén állomásoznak.
Külföldi misszióra elég sokat viszik őket. :) De leginkább korzikán,a hegyvidéken vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!