Hogyan döntenének a kormányok egy D típusú (földönkívüli) fenyegetés esetén?
Szóval ha észlelnének objektumokat amik földkörüli pályára állnak vagy csak közelednek a föld felé de nem álltak még pályára akkor azonnal megpróbálnák lekapni őket a nukleáris töltetekkel (amikkel am dugig vagyunk és azt sem értem h azokból miért csináltak annyi sokat v mi a terv vele, ha vki tudja mondja el :D )? Vagy megvárnának valamiféle kommunikációs lehetőséget ? (mert néhány filmben amikor találtak vmi utat, kaput v portált egy másik világba, akkor azért mentek át h az ottanit megsemmisítsék, mert fenyegetést jelent) Szal ez protokoll vagy csak film?
Illetve öööööö Ha mégis elkezdődne az invázió, ilyen esetekre is van haditerv kidolgozva?
Időpont 10-31 11:08 azaz előttem kettővel
"még anno kb 5-6 hónapja volt a discovery-n ehy sorozat : emberi kíváncsiság: UFÓ támadás: ott mondták hogy van egy program ami eddig napra pontosan kiszámolta minden háború, elkövetkezendő háborút ha ismerjük a szemben álló feleket"
1. ilyen program nincs, mert ahhoz minden körülményt bele kéne kalkulálni, minden egyes környezeti, technikai, sőt emberi tényezőt, amit beláthatod, hogy nem lehet
2. szerinted ismerjük a szembenálló "UFO"-kat???? tudtommal még nem is tudunk róluk, nem egészen értem, a te híres programod mi alapján kalkulálta bele őket...
amúgy meg teljesen mindegy, mit csinálnánk, előttem szólónak van igaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!