Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elet-halal kerdese. Mit...

Elet-halal kerdese. Mit tegyek? (A tobbi lent)

Figyelt kérdés
Utobbi idoben nagyon ram szallt a kozos kepviselo... ossze ugrasztott a legjobb baratnommel es apro csinyeket csinalt... ellopta a leveleimet, becsengetett ejszakankent, pillanat ragasztot nyomott a postalada lakatomba, stb... ugyanezeket csinalta a lb-mmel is es aztan ram fogta. En mindent rahagytam mondvan egyszer ugyis megunja, meg a baratnom is rajon, hogy nem en vagyok a bunos. Csak hogy nem igy lett... durvult a helyzet es fenyegeteseket kaptam, hogy megol, ha elkap! Lassan fel eve megy ez es most ott tartunk, hogy kozolte csak egyikunk maradhat... valamelyikunknek meg kell halnia! En nem akarok bantani senkit, de nem tom mi lesz ha nem kemenyitek be. Beszeltem a rendorseggel is, de semmit nem csinaltak... de muszaly lepnem valamit... mit tehetek ebben a helyzetben?

2012. okt. 14. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sorozat kizárólag orvosi esetként kezelhető embertől eredhet, ha a cselekvés belső késztetésből jön. És szinte mindig mindenkivel ugyanezt teszi.

A vázolt esetből kimaradt a cselekmények oka. Nagyon nehezen hihető, hogy belső kényszer hatására teszi, sokkal inkább kézzelfogható magyarázat van a háttérben. De azt nem ismertük meg.

2012. okt. 14. 18:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Penz! Ez az oka... rengeteg embertol keregetett penzt es soha nem adta vissza senkinek. Velem is probalkozott, de sikertelenul (probalt siman kolcson kerni, probalt zsarolni, stb.) tolem egy ft-ot sem latott. Beszeltem a baratnommel is emiatt igy o sem adott neki penzt... mivel en 20 eve lakok ebben a berhazban o meg csak vagy 4 eve igy a lakok tobbsege nekem hitt ezzel kapcsolatban es igy mar nem maradt senki akit ki zsakmanyolhatott volna... roviden meg fosztottam ettol a fajta penz szerzesi modszertol
2012. okt. 14. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Én kihívnám az orvost is meg a rendőrséget is...
2012. okt. 14. 20:09
 4/10 A kérdező kommentje:
beszéltem a rendőrséggel, azok el beszélgettek vele, de csak rosszabb lett a helyzet... vörös fejjel ordított a saját lakásom előtt és újabb fenyegetések következtek...
2012. okt. 15. 03:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Fogj össze a többi lakóval, és forduljatok az önkormányzathoz, ha éppen cirkuszol, akkor pedig a rendőrséghez.

Esetleg ha van valamilyen rokona, akkor próbálj vele beszélni, hátha le tudja nyugtatni.

2012. okt. 15. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:

A hatóság nem fog csinálni semmit.

Ezt csak házon belül lehet elintézni. Az a minimum, hogy vissza kell kapnia azt, amit adott. Amíg egy ember terrorizálhatja a többit és azok nem csinálnak semmit, addig nem lesz változás. Terrorra terror a megfelelő válasz. (De nem kell meghalnia senkinek!)

2012. okt. 16. 08:56
 7/10 A kérdező kommentje:
de nekem, ha nem lépek semmit... én sem szeretném ha meghalna valaki is... tény a hatóságok nem csinálnak semmit
2012. okt. 17. 02:16
 8/10 anonim válasza:
nem kell senkinek meghalnia.. csupán ha van barátod akkor szólj neki és mond meg ha meglátja verjen be neki egy nagyot és elfog nyugodni.. ha nem szeretnél erőszakot alkalmazni mindenképpen tényleg add neki vissza amit ő csinált.. tudj meg róla sok infót.. neten úgyis kilehet mindenkiről mindent kideríteni :)
2012. okt. 19. 08:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez kicsiben ugyanaz, mint nagyban az országok között. Megoldást csak önmagadtól és a ház lakóitól remélhetsz. Össze kell fogni, és együtt cselekedni. Ha kell, erőszakot alkalmazni, például a lépcsőházi őrjöngés esetén néhány lakó egyszerűen belöki a saját lakásába, egy darabig nem engedi ki. Ezt mindannyiszor meg kell ismételni.

Ha nem megy, be kell látnod, hogy a többiek meghunyászkodók, ilyen közegből távozni kell. Cseréld el a lakást.

2012. okt. 19. 13:29
 10/10 A kérdező kommentje:
most igyekszek kideríteni róla amit csak tudok... és ott próbálom vissza adni neki ahol csak tudom
2012. okt. 20. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!