Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A középkori lovagok, vagy a...

A középkori lovagok, vagy a mai katonák/elitalakulatok katonái az erősebbek?

Figyelt kérdés

2012. okt. 23. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó: szerinted én ezt úgy értettem, hogy az egész Seal Team 6 az egész Spetsnaz ellen?? Te nőj ki a counterből öcsi, mert képzeld van aki nem counterezik és attól még érdeklik a hadászati dolgok.
2012. okt. 27. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt nagyon tájékozott lehetsz ha ilyen pontosan meg tudod tippelni, hogy a Spetsnaz kb. 350 főből áll, ez a szám ugyanis nem publikus a nyilvánosság számára.
2012. okt. 27. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a Seal Team Six-et összetéveszted a Navy Seal-el. Nézz utána ha nem hiszed. A Seal Team Six ugyanis k*rvára nem a Tengerészgyalogság egyik ezrede, hanem a tengerészgyalogosok különleges alakulata. Persze róluk sem lehet tudni hányan vannak.
2012. okt. 27. 23:05
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

.... Nagyon vicces vagy, ahogy kommentről kommentre tisztázni akarod magad, de inkább a te fejedben van zűrzavar. Attól, hogy te mint civil ember nem tudod ezeket az adatokat, más nem tudhatja?

Amúgy a Navy seal a tengerészgyalogság különleges alakulata, ha érdekel, kicsit több, mint 90 főböl áll, és igen a googleból talán nem lehet megtudni, de talán ha elmész katonának, és specializálódsz valahova, aminek a feladata hasonló ezeknek az alakulatoknak a feladatához, ezt többszörösen is elmondják....

2012. okt. 28. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Netán a katonaságnál azt mondják, hogy a Spetsnaz kb. 350 főből áll? Arra kíváncsi lennék.

Másrészt meg ha esetleg igazad van, azt akkor sem úgy tudatjuk a kevésbé tájékozott kommentelővel, hogy "ki kéne nőni a Counter Strike-ból". Tudod létezik olyan is, hogy udvariasság, amit errefele úgy látszik nem nagyon ismernek, pedig hasznos dolog és esetleg a másik embert nem is mérgesíted fel.

Na tiszteletem!

2012. okt. 28. 14:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy természetesen tudom, hogy a Seal Team Six (hivatalosan DEVGRU, javíts ki ha tévednék) nem 90 főből áll, viszont a Spetsnaz sem igazán hiszem, hogy csak 350 főből.
2012. okt. 28. 14:32
 17/20 Diarmand ***** válasza:
88%

Messziről jött ember azt mond amit akar.

Messziről jött ember azt mondja, hogy aki elmegy katonának és így meg úgy kiképzik, annak elmondanak olyan dolgokat amit csak kevesen tudnak.

Messziről jött ember felszólítja nyilvánvalóan tájékozottabb társát, hogy hagyjon fel egy pc-s játékkal.

Messziről jött ember egyértelműen nem múlt el húsz és nem mellesleg sületlenségeket beszél.

Messziről jött ember azt mond amit akar.

Ez esetben baromságokat ;)

2012. okt. 29. 21:47
 18/20 Diarmand ***** válasza:

A primitívség egyik ismérve, hogy a végletekig ragaszkodunk a saját igazunkhoz még akkor is, ha már beláttuk, hogy nincs igazunk. Ilyenkor megyünk át személyeskedésbe, azt sajnos nem mondhatom, hogy kifogytak az érvek, mert a sok-sok összehordott marhaság nem érv.

Kedves 38%-os kívánom Neked, hogy az egész életed hasonló egyszerű primitívségben teljen le, mint amit itt mutattál magadból!

UI: a vajas kenyeret ne a vajas felével tedd le az asztalra ;)

2012. okt. 30. 15:27
 19/20 Skydive ***** válasza:

Kedves 38%-os!!

Én - veled ellentétben - valóban katona vagyok. Nem kell hozzá semmiféle különleges kiképzés, hogy akár egy kezdő őrvezető is tisztában legyen azzal, hogy bizalmas, titkos, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő stb információkat nem puffogtatunk, még névtelenül sem a vakvilágba. Egy "különlegesre" ez hatványozottan igaz. Inkább nőj ki az álmok világából, és kezd el élni.

(ha tényleg katona vagy, és ennyire ostoba, tudd, hogy a KNBSZ figyelmébe ajánlom a tevékenységed...)

2012. nov. 1. 00:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves 38-as, én is katona vagyok, és nem igazán arról tanulunk, hogy melyik külföldi alakulat hány főből áll.
2016. máj. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!