Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az Odaát (supernatural) c....

Az Odaát (supernatural) c. sorozatban a leviatánok erősebbek Lucifernél vagy Mihálynál?

Figyelt kérdés
mert ugye a leviatánok erősebbek mint az angyalok képesek megölni őket, de Lucifer pedig egy csettintéssel szétrobbantja bármelyik angyalt, és legyint egyet és meghalnak. Mihály pedig ugye le tudja győzni Lucifert. Na most akkor ez a két Angyal, merthát végülis angyalok, csak az egyik gonosz, erősebbek a Leviatánoknál?

2012. szept. 18. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy többször is mondták, hogy lucifer az egy angyal, de akkor miért kellet abba a verembe zárni? Miért nem döfi le valaki eg angyal ölő karddal és kész...
2012. szept. 19. 15:12
 2/3 csajszi124 ***** válasza:

Ezt nem hinném hogy meg fogjuk tudni, mert ugye be vannak zárva a ketrecbe, viszont az lényegtelen erősebbek-e, ha egyszer le lehet győzni a leviatánokat, és még a fiúk is meg tudják őket ölni.

Azt egyébként nem tudom próbálták e angyalölő karddal is megölni Lucifert, de az egyik részben, amikor a colt-tal próbálták ami minden lényt megöl, akkor mondta, hogy kb 3 kivétel van akiket nem tud megölni és ő az egyik. Lehet hogy ez igaz a kardra is :D

2012. szept. 25. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A Halál a legerősebb
2012. dec. 13. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!