Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az idegenlégióhoz szeretnék...

Az idegenlégióhoz szeretnék csatlakozni. Az igaz hogy ott embert ölünk? Mi kell hogy bekerüljek?

Figyelt kérdés

És hány éves szolgálati idő van?Én 1-2 évre gondoltam!Úgy lehetne?

Előre köszönöm.Mesterlövész szeretnék ott lenni! :)

2012. okt. 23. 12:07
1 2 3
 21/28 mustafa33 ***** válasza:

Olvass Rejtőt, az is hitelesebb mint a cyber légió ☻.

Légpuskával lehet hogy 10 méterre beletalálsz a feketébe, de ahhoz nem hiszem hogy kellet volna matematikai számítás például az oldal szél hatásának eliminálására ☺.

2012. okt. 25. 20:32
 22/28 anonim ***** válasza:
ott a pont! Ezt mondtam én is! Matek és fizika! Plusz még utána jönne egy kis ballisztika, de az alapok nélkül azzal sem mennél semmire. Álmodozz! :)
2012. okt. 25. 21:34
 23/28 anonim ***** válasza:

Falra tudok mászni, amikor tizenéves gyerekek a mesterlövészek kapcsán kijelentik, hogy ők bizony tudják miről van szó.:) Ugyan honnan a fenéből tudnák? A lövés bár a legfontosabb, mégis csak egy nagyon kis részét képezi az ilyen fajta munkának.

De ha már a lövésnél tartunk, azt mondod lőttél többféle fegyverrel is. Az jó alapokat adhat. A lőkészség fejlesztése az egyik legfontosabb. Begyakorolhatod hogyan kell stabilan megfogni egy fegyvert, hogyan kell célozni, hogyan kell elsütni, de a légpuska erre nem a legmegfelelőbb eszköz.

Persze az, hogy tudod hogy kell lőni, még nem jelenti azt hogy pontosan is fogsz lőni. Ahhoz előfordulhat, hogy számolni is kell, ezért nem árt ha a matekkal is barátságban vagy. Ha mondjuk majd helyszög alapján távolsághelyesbítést, vagy hőmérsékleti és légnyomás adatokból, lő- vagy keresztirányú szélből(esetleg mindkettőből) meteorológiai helyesbítést kell számolnod, jól jön ez a barátság.:)

Erről a légióról még egy szót.

Gyakorlatilag még egy lépést nem tettél a jelentkezés felé, de már felmerült a dezertálás gondolata is.:) Ezzel a hozzáállással nyugodtan megspórolhatsz magadnak egy utat. Felesleges elindulnod. A felvételi részét képezi többek között egy motivációs interjú is, amin ha előadod ezeket a dolgokat amiket itt leírtál, akkor néznek majd rád bután. Aztán mikor az első sokkból magukhoz tértek, úgy rúgnak seggbe páros lábbal, hogy hazáig repülsz.:) A légióba ennél jóval komolyabb elhivatottság és akarat kell. Nincs olyan hogy "hát én most csak egy-két évre gondoltam", meg hogy "nagyon szegények vagyunk és kell a pénz". Ez oda motivációnak annyira kevés, hogy még ha fel is vennének(nem fognak), akkor sem húznád ki a kiképzés végéig.(vagy még a kezdetéig sem) Remélem érted.

2012. okt. 25. 22:21
 24/28 mustafa33 ***** válasza:
Mesterlövész kiképzés: osztályterem, nuku számítógép, nuku számológép, papír + ceruza + adatok a táblán: projektil súly, Eo, Vo, E100, V100, E300, V300, oldal szél szög °, szél E, szél V, °C, cél nivella, cél távolság, lux, ... ezzel kezdj valamit.
2012. okt. 25. 22:44
 25/28 anonim ***** válasza:
:D:D:D ez fasza volt! Oké, térítsük észhez, de ne vegyük már el szegénynek az álmait! :D mondjuk gyermeteg álom, de akkor is! :D akárhányszor elolvasom a kérdésst, röhögnöm kell! "Ott embert kell ölnünk?" xD mintha már a gépezet részének tekintené magát :D
2012. okt. 25. 23:09
 26/28 mustafa33 ***** válasza:
Ha a mesterlövész álom elértéséhez nekifekszik a metematikának, deszkriptívának, fizikának, meg a minimum edzésnek: futás, súlyzógyakorlatok, terhelt gyaloglás, ezeknek mindig hasznát veszi, ha később változnának is az álmai.
2012. okt. 26. 01:22
 27/28 anonim ***** válasza:

helo.

én voltam kint.

így hogy nem láttalak nem tudom hogy bekerülnél e. legyél normális egészséges férfi ember testben fejben. kb ennyi a követelmény. ha szolgálni akarsz 5 év a minimum. igen ott embert kell ölni, ezt jelenti a zsoldos, sok embert ölsz sok pénz. de vannak olyan munkák is pl utat építesz persze a válladon ott a famas, ha akármi van. ott is lehet ölni kell. mester lövész szeretnél lenni ott annyi szükséges hogy a kiképzés alatt jól lőjj és a legjobbak közt légy hogy választhass. mester lövészként biztos embert kell ölni. ahogy oda állsz a légió ajtajába az elég gyorsan visszaránt a valóságba, rejtő és rambo meg svarci óta vannak ilyen fiatalok hogy én is elit katona leszek és menő meg kemény... ennek ára, boldog sose leszel már

2014. nov. 27. 19:45
 28/28 anonim ***** válasza:
előző vagyok, nem mondom hogy ne próbáld meg, nem leszel tőle kevesebb.
2014. nov. 27. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!