Az idegenlégióhoz szeretnék csatlakozni. Az igaz hogy ott embert ölünk? Mi kell hogy bekerüljek?
És hány éves szolgálati idő van?Én 1-2 évre gondoltam!Úgy lehetne?
Előre köszönöm.Mesterlövész szeretnék ott lenni! :)
Tessék:
Beírtam a googleba, hogy "francia idegenlégió". Ez a kettő volt a két legfölső találat.
Azért teljesen zéró információval kijelenteni, hogy csatlakozni akarsz (szeretnél) az idegenlégióhoz, elég merész dolog...
Az "1-2 évre gondoltamra" megtalálod a választ a fenti linkekben.
Bármely hadsereg tagja vagy, alapvetően az a munkád, hogy embereket ölj (még ha erről sokszor maguk a katonák feledkeznek el, főleg a nem harcoló alakulatoknál). Ebből fakadóan, ha bármely hadsereg tagja vagy, kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor embereket kell ölnöd.
Olvass utána a dolgoknak, és keress valakit, aki volt kint, beszélgess vele, aztán gondold át alaposan.
19 -.-"
De ezt az oldalt már néztem de nem találtam hogy mennyi időre kell bevonulni..Lehet 1 évre?
"Ebből fakadóan, ha bármely hadsereg tagja vagy, kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor embereket kell ölnöd."
Az sem mellékes, hogy és/vagy téged ölnek meg. Szóval a pakliban nem csak a gyilkolás, hanem a halál is benne van.
"A tényleges belépés csak sikeres vizsga után történik meg ahol az illető nemet is mondhat. Ha elfogadja a szerződést, akkor öt évig kell szolgálnia a Légiót valamint ekkor osztják be a kilenc ezred egyikébe."
A másodiknak linkelt oldalon van, ha ennyit sem találsz meg, akkor ne erőltesd a légiót, 20-as IQ-val esélytelen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!