Ha valaki szeretne csatlakozni Magyar Gárdához, ugye feltétele, hogy bizalma meglegyen Istenhez. Csatlakozhat valaki, aki teljesíti a feltételeket, megfelel az elvárásoknak, hisz Istenben, de nincs megkeresztelve? És nem is akar megkeresztelkedni.
szerintem bőven elég, hogy jól tudjál ütni és érts a baseball ütő használatához.
te komolyan azt gondolod, hogy egy kereszténynek, akinek a legnagyobb parancsolata az, hogy "SZERESD A FELEBARÁTOD (A ROMÁKAT IS!!!), MINT ÖNMAGADAT" annak a magyar gárda nevű kreténgyűjtőben van a helye? ha fekete, homoerotikus farsangi jelmezben akarsz téblábolni sok száz másik idiótával együtt, legalább ne hivatkozz Istenre!!!!
Ők igazából katonák.
Ez az esküjük:
"Én .... a Magyar Gárda gárdistája a Magyar Szent Koronára esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hű leszek. Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el.
Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom, a Gárda vállalt feladatainak
végrehajtásában becsülettel kitartok. A Gárda Szolgálati Szabályzatát
elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezőnek ismerem el.
Ha eskümet megszegem, sújtson előljáróim és társaim megvetése, és a
Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás.
Isten engem úgy segéljen!"
Kedves első válaszoló,te nem túl sokat tudhatsz az egyházról...
Annak idején az inkvizítorok rengeteg embert megöltek Isten nevében,mégsem tekint rájuk szégyenfoltként az egyház.
Te első válaszoló, süt belőled az előítélet.
A tény az, hogy a gárda még soha semmilyen erőszakos cselekedetet nem vitt véghez. Én ismerek egy gárdistát, neki diplomája van, szellemi foglalkozású, és szereti a hazáját. A homoerotikussághoz pedig se neki, se az öltözékének semmi köze. (A gárdisták a homokosságot természetellenes elfajzásnak tartják, szerintem jogosan.)
Első vagyok:
- Istenről kérdeztél, nem az elfajzott, tömeggyilkos egyházakról. Némelyik egyház biztosan megtapsol, ha elmondod, hogy miben töröd a fejed.
- Előítélet? Ez egy remek felvetés egy bevallottan idegengyűlölő szervezet szimpatizánsától. De igazad van. Előítélet él bennem az előítéletes emberekkel kapcsolatban.
Tudom, hogy sok diplomás ember van a soraik között, de ettől én még nem leszek boldogabb. Az intelligencia nem diplomafüggő... :)
"A Magyar Gárda Mozgalom tagjai visszautasítanak, minden olyan vádat, ami kirekesztőnek bélyegzik meg, hiszen Okányban két cigány származású jelentkezőt regisztráltunk, valamint kiemelném a kötegyáni történetet, ahol egy cigány család leégett házának romjait segítettünk volna elhordani, amit maga a békés megyei cigány önkormányzat vezetője Dógi János akadályozott meg . A Magyar Gárda Békés megyei csapatának legelső avatott tagja pedig maga is vállaltan Szlovák származású."
Ja...
Az inkvizítorok a katolikus anyaszentegyház tagjai voltak.
21:49 Lakatos Attila a cigányság Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vajdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!