Hogy léphetnék be a szolgálatokhoz?
Régóta vágyam, hogy ügynök legyek. Direkt készülök is rá, edzek, célbalövök, falat mászok, stb. Most megyek egyetemre és olvastam, hogy a CIA-nél vannak programok már egyetemisták részére is. Érdekelne, hogy tud-e ilyenről valaki az itthoni titkosszolgálatoknál.
Tudom, hogy létszám stop van és elvileg nem lehetne embereket felvenniük, de azért, hátha:)
Ha az NNI-hez vagy ha az NBH-hoz akarsz kerülni mindenképpen valamilyen nemzetvédelmi vagy rendőrtiszti pályára kell menned.
Ilyen h polgárőrség meg stb felejtsd el. Ilyen helyeken minimum az ilyen irányban szerzett diploma.
Pfff
Jobbikosok megint!
Miért vagytok ott minden kérdésnél?
Nem mindegy nektek, hogy melyik rendszert szolgálom? Ha ti kerültök kormányra, akkor nálatok is ot tleszek, nem tehetek róla, hogy most a szocik vannak kormányon.
És nem, nem CIA-s szeretnék lenni, ha elolvastad a kérdést, akkor láthatod.
Utolsó válaszadó, köszönöm:) Az a probléma, hogy egy másik egyetemre már bekerültem. Azt hittem, hogy itthon is létezik az a módszer, mint az USA-ban, de úgy néz ki, hogy nem.
Az ilyensfajta ügynökségekhez nagyon nehéz bekerülni..
Azt meg tudod ugye, hogyha bekerülsz akkor úgy kerülhetsz ki majd ha visznek....
Ez komolyan így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!