Honvédségi felvételi?!
Nagyon szeretnék bekerülni a Magyar Honvédség kötelékébe de nem tudom, hogy felvesznek-e!!
Most kezdtem el edzeni, hogy le tudja futni a 3200 méter meg a többi erőpróbát meg tudjam csinálni de egy vesével fölvennének-e vagy el tudnám titkolni?
A hallásra mennyire figyelnek?
A legjobbak között akarok végezni a fizikai részén a felvételinek de vajon elbuknék a fent említett dolgok miatt?
Nem azért akarok felvételt nyerni a Honvédségbe, hogy a minimálbérért az időmet eltöltsem hanem ameddig bírom vagy ameddig csak lehet!
Egy katona mennyiszer mehet külszolgálatra?
Mik a feltételek?
Minden attól függ hogy hova szeretnél kerülni vagy melyik zászlóalj a cél.
Ezekhez kötik a felvételit is!
Utolsó!
Melyik zászlóalj a nekem megfelelő szerinted?
Felderítők,Gyalogság?
a "megfelelő" olyan kb nincs a felvételin pontszámokat kapsz a gyakorlatokra fekvő,felülés futás időre megy ez evidens hogy minél több fekvő,felülés és minél gyorsabban futod le a 3200 métert annál több a pont.
irodai munkára nem kell sok pont de mondjuk a felderítőkhöz rendesen meg kell dolgozni de a különleges műveleti zászlóajhoz a maximális pontszámokat kell súrolni .Minél felkészültebb,edzetted vagy annál több az esély ezekre a helyekre bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!