Mennyire nehez a felveteli a hadseregbe?
milyen hadseregbe.
hol.
hova.
hány éves vagy.
úrsiten a fas.ért ennyire hülye mindenki
régebben még leszóltam az olyanokat mint az elöttem szóló, de mára én is arra jutottam hogy miért nem lehet utána járni ? csak egy egyszerű kérdés: hogyan lehetek hivatásos katona- google : első 3 találat gyakori kérdések minimum 3 oldalnyi válasszal és kilinkelt tartalommal, de alatta a 4. google találat egy pdf na ez kell neked : [link]
ebben leírnak mindent: ha tiszthelyetesire ( altiszti akadémia ma már ) akarsz menni akkor annyit kell csinálnod hogy még nem vagy 21, elmész egy toborzó irodába ( meg ne kérdezd hol van '-.- ) ahol majd elmondják mit kell csinálnod
ha tiszt akarsz lenni akkor nemzeti közszolgálati egyetem, ami az érettségis továbbtanuló könyvben is benne van, 23 éves lehetsz max
fizikum: 80 fekvő, 80-100 felülés, 20 húzószkodás, 3200 km futás 13 perc alatt ennyi, ha jobban keresgélsz minimum 10 perc egy álltalános google ismeretekkel akkor hamar találsz olyan pdf fájlokat ahol elmondják milyen a szabályos fekvő és felülés stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!