Vélemény?
az első elképzelések szerint az UAZ-at váltotta volna le de ezek helyett már gaz meg G-merci van ( persze még van 1-2 AUZ is ) de mostanság azt hallani hogy a btr-80-at váltaná le ami szerintem nevetséges, egykor gyönyörű szép könnyharckocsi hadosztályaink voltak, aztán bmp 1-2 kivonásával sem igazán értettem egyet de legalább pótoltuk őket megfelelő számú btr-80-al viszont nem értem hogy egy ilyen fegyverzettel és páncélvédelemmel ellátott jármű hogyan helyetesíthetné a btr-80/A,
egyébként nem rossz hogy végre gyártunk valamit, de ha valamit csinálunk akkor ne a hadsereg jelenleg is rossz állapotának a rovására menjen
egyébként elméletileg 2016-ben lessz rendszeresítve így talán már lessz rá pénz ha már elméletileg onnantól fogva nő az évi költségvetése a honvédségnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!