Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Meddig megy még a cirkusz...

Meddig megy még a cirkusz Ukrajnában?

Figyelt kérdés

Annak ellenére, hogy működnek a szankciók és folyamatosan törnek előre az ukránok, nem nagyon látom, hogy bármit is elértek volna.

Nem lenne egyszerűbb most már leállni?

ma 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Én úgy tudom, nem cirkusz, hanem háború zajlik ott.

Fölmerül bennem a kérdés, hogy egy háborúban nem levő ország kényelmes foteljéből miért is érzi magát illetékesnek valaki arra, hogy megmondja egy háborúban álló országnak, hogy mit is kéne csinálnia.

Menj oda, harcolj, aztán utána okoskodj. Ha fenékbe nem lőnek ott.

ma 13:29
 2/8 Fsms ***** válasza:
65%
Csatlakozva az 1# hez, nem törnek folyamatosan előre az ukránok, de az oroszok sem. Gyakorlatilag egy állóháború alakult ki.
ma 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Sehol nem törnek előre az ukránok.
ma 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

"Annak ellenére, hogy működnek a szankciók és folyamatosan törnek előre az ukránok"

Bárhogy próbálkozok, nekem valahogy nem ezt a filmet vetítik a moziban. Az első állítást, hogy működnek a szankciók, még elhiszem, főleg mert a saját bőrömön érzem, de hogy az ukránok törnének folyamatosan előre, ez valami szerepcserés bohózat lehet.

ma 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Én úgy hallottam, hogy 3 nap alatt elfoglalják Kijevet.

Na meg 24 órán belül béke is lesz.

ma 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy az oroszok mosógépekből kiszedett chippekkel és kerti szerszámokkal harcolnak. Na meg már kifogytak a rakétákból. Putyin haldoklik, de valószínűleg halott már.
ma 14:36
 7/8 A kérdező kommentje:
3 éve megy a cirkusz és látszik, hogy ez már jobb nem lesz. Oké, megpróbálták, de most már fel kellene adni.
ma 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:

működnek a szankciók

Hát látszik!!

Jó a humorod!!

😂😂😂

ma 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!