Katonai misszióba nőket is felvesznek? Ha nők is mehetnek mennyi esélyem van hogy pont engem választanak ki?
Nem értelek kérdező. Hogy gondolod, hogy nem fognak megcsinálni, amikor hónapokig lesznek nő nélkül és ráadásul nem 5-6 pasi, hanem 500-600...?
Kizárt, hogy ne lenne pár alkalom. De ha ez nem zavar, vagy ezt keresed, akkor a legjobb hely lesz neked!
Én sem értem a kérdezőt. Ha már katona (és felteszem az, mert úgy írt mint aki már most is szolgál és jelentkezni szeretne misszióra) akkor nem tudom elhinni, hogy most esett le neki a két forintos arról, hogy hogy is mennek a dolgok.
Ha meg még nem katona, csak az szeretne lenni, akkor meg kár ezen a misszió dolgon filózni, mert mire oda kerül addig sok víz lefolyik még a Dunán.
Katona létedre komolyan nem tudtad, hogy miért vannak kint lányok is?!?!
" Az adatok szerint a 2003-ban kezdődött iraki és afganisztáni hadműveletekből eddig nagyjából 200 katonanőt küldtek haza terhesség miatt." - Gondolom nem a lombikbébi program volt ilyen sikeres a tábori korházban.
Ezt ma olvastam egy cikkben ami arról szólt, hogy egy afganisztáni katonai bázison szült egy brit katonanő. És ez 200 csak a britekre vonatkozik.
"látszik rajtam hogy nem olyan vagyok..."
Olyan csúnya vagy?
Kedves Kérdező!
Lényegében mindegy az, hogy mi látszik rajtad, vagy hogy mennyire vagy szép és szexi.
Emlékeim szerint, amikor én katona voltam, nagyjából két hét után bármilyen nőre ráugrottam volna, és nem hiszem, hogy ez a többieknél nagyon máshogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!