Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai misszióba nőket is...

Katonai misszióba nőket is felvesznek? Ha nők is mehetnek mennyi esélyem van hogy pont engem választanak ki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem fog rajtad mindenki átmenni, csak 1-2 tiszt meg a joképü szakasztársaid :D
2012. szept. 19. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem értelek kérdező. Hogy gondolod, hogy nem fognak megcsinálni, amikor hónapokig lesznek nő nélkül és ráadásul nem 5-6 pasi, hanem 500-600...?

Kizárt, hogy ne lenne pár alkalom. De ha ez nem zavar, vagy ezt keresed, akkor a legjobb hely lesz neked!

2012. szept. 19. 22:33
 13/20 anonim ***** válasza:

Én sem értem a kérdezőt. Ha már katona (és felteszem az, mert úgy írt mint aki már most is szolgál és jelentkezni szeretne misszióra) akkor nem tudom elhinni, hogy most esett le neki a két forintos arról, hogy hogy is mennek a dolgok.

Ha meg még nem katona, csak az szeretne lenni, akkor meg kár ezen a misszió dolgon filózni, mert mire oda kerül addig sok víz lefolyik még a Dunán.

Katona létedre komolyan nem tudtad, hogy miért vannak kint lányok is?!?!

2012. szept. 20. 11:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg nem vagyok katona
2012. szept. 21. 06:25
 15/20 anonim ***** válasza:

" Az adatok szerint a 2003-ban kezdődött iraki és afganisztáni hadműveletekből eddig nagyjából 200 katonanőt küldtek haza terhesség miatt." - Gondolom nem a lombikbébi program volt ilyen sikeres a tábori korházban.

Ezt ma olvastam egy cikkben ami arról szólt, hogy egy afganisztáni katonai bázison szült egy brit katonanő. És ez 200 csak a britekre vonatkozik.

2012. szept. 21. 09:23
 16/20 A kérdező kommentje:
De ha tényleg látszik rajtam hogy nem olyan vagyok akit csak úgy le lehet dönteni a lábáról....akkor is?
2012. szept. 23. 16:01
 17/20 anonim válasza:
Üdv! Én voltam misszióban (meg katona is voltam :-) ). Szóval visznek ki nőket is, nem elsősorban belső használatra. Hogy kit "próbálnak fel" az elsősorban azon múlik, hogy ki hagyja magát. Viszont ha még nem vagy katona akkor tényleg nem ezzel a problémával kell kezdeni, hanem, hogy miképp lehetsz katona. Ráadásul nem az "újoncokat" viszik ki így pár év várakozás is elképzelhető.
2012. szept. 24. 08:22
 18/20 anonim ***** válasza:

"látszik rajtam hogy nem olyan vagyok..."

Olyan csúnya vagy?

2012. szept. 24. 10:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Lényegében mindegy az, hogy mi látszik rajtad, vagy hogy mennyire vagy szép és szexi.

Emlékeim szerint, amikor én katona voltam, nagyjából két hét után bármilyen nőre ráugrottam volna, és nem hiszem, hogy ez a többieknél nagyon máshogy volt.

2012. szept. 25. 10:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülj ha nem ellenséget szülsz...
2017. júl. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!