Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai misszióba nőket is...

Katonai misszióba nőket is felvesznek? Ha nők is mehetnek mennyi esélyem van hogy pont engem választanak ki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 22:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Fel. De miért gondolod, hogy épp a hadsereg fog nekiállni nem alapján diszkriminálni és bevállal ezzel egy nemzetközi emberijogi pert?

A kérdéstől eltérve:

Azt ugye tudod, hogy bármikor agyoncsaphat egy gránát vagy tarkón lőhet egy orvlövész ha háborús övezetbe tolod a segged? Csak mert nem szeretném a tévében látni hisztizni a családod mint anno a hadnagy csaj esetében, mert már k.vára unom az ilyet. Kétszer voltam háborús övezetben és tudtam hová megyek. Oda ezzel a tudattal kell bemenni, hogy bármikor felfordulhatsz és nem kell utána szenzációt csinálne belőle, hogy kifolyt az agyvelőd az aszfaltra, kifolyik másoké is. Rajtad kívül még több ezer másik embert is agyon fognak ott lőni, ne veled legyen már tele a híradó!

Köszönöm!

2012. szept. 19. 00:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nők is mehetnek mennyi esélyem van hogy pont engem választanak ki?"

Ugyanannyi mint bárki másnak. Vagy milyen választ vártál erre? Hogy szilikonmellű műkörmösöket előnyben részesítenek?

Ha van tehergépkocsi vezetői engedélyed az előny, ha van BTR vagy harckocsizó gyakorlatod az méginkább, ha tűzszerész vagy, vagy mesterlövész az szintén előny, ha nyelveket beszélsz az is, vagy ha orvos, esetleg ápolónő vagy. De mivel semmit sem írtál, honnan a rákból tudná bárki is megmondani, hogy épp neked mennyi esélyed van? He?

2012. szept. 19. 00:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocs tévedtem, nem hadnagy volt a csaj hanem őrmester:

[link]

De az összes média vele volt tele. Rólad már nagyon nem szeretnék meglátni, sem egy újságcikket, sem egy híradót. Ne nekem kelljen már átkapcsolgatnom a tévét!

Ami természetes és mindennapos dolog abból nem kell hírt csinálni! Ezt légyszíves mondd majd el előtte a családodnak, mert unom már a hülyéket!

2012. szept. 19. 00:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
ha ismered pl a logisztikai parancsnokot vagy a személyügyest,vagy van bármilyen csókosod akkor sok..ha mellesleg tudni lehet rólad hogy másra is kapható vagy nem csak békefenntartásra akkor 100% az esélyed.2004 ben koszovóban voltam,az őrnagy kihozott magával egy csajt hogy legyen kint könyvtáros mert hát ugye nekünk az is van pristinában..az egész tábor tudta hogy csak dugni hozta ki magával.páran rajta is kaptuk őket :-)
2012. szept. 19. 07:40
 5/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat de nem ertem mert kene egybol arra gondolni ha oda irom lany vagyok amugy nagyon fius vagyok imadom sportolni. Igen tudom hogy meghalhatok. Es a csaladom is tudja ellenzik. Az lenne a kerdesem hogy sokan meghalnak? Mennyi eselyvan ra kb?? Tudom fugg a beosztastol is.
2012. szept. 19. 10:30
 6/20 anonim ***** válasza:

Többen halnak meg, mint gondolnád. Ahogy elnézem, nem vagy tájékozott úgy általában semmiben sem, de esélyed attól még van.

Bár szerintem a nőknek más foglalkozás lenne való, de lehetnek kivételek. És ha egy nő jó egy férfias dologban, akkor az általában kiemelkedően jó - na ez azért ritka :)

Ne csak arra gondolj, hogy meghalhatsz, hanem arra is, hogy akár ölni is kell!

Bár, ha könyvtáros leszel, akkor más "fronton" kell helyt állnod majd :)

2012. szept. 19. 12:46
 7/20 anonim ***** válasza:
Jó hogy felvesznek nőket is. Fél évig egyik pasi sem bírja ki szex nélkül. Míg kint vannak kell valaki akit bármikor felprobálhatnak. Ezért visznek nőket is.
2012. szept. 19. 13:44
 8/20 A kérdező kommentje:
Azt nm tudtam hogy tenyleg ennyien meghalnak de en nem lenne ilyen gumino
2012. szept. 19. 15:00
 9/20 anonim ***** válasza:

Ketten.

[link]

2012. szept. 19. 15:26
 10/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat lehet megpróbálkozok de egy tuti rajtam nem fog mindenki átmenni...
2012. szept. 19. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!