Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szíriában a felkelők használna...

Szíriában a felkelők használnak Molotov-koktélt?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Tavaly még használtak:

"Július 31.-én a szíriai hadsereg tankokkal intézett támadást az ellenzék központjának számító Hamá városa ellen. A tankok és gépfegyveres katonák válogatás nélkül lőttek az emberekre, az épületek tetejéről pedig mesterlövészek lőtték a tömeget. Az ellenállók barikádokat emeltek - amelyet azonban a tankok áttörtek - és kőzáporral, valamint Molotov-koktélokkal próbálják felvenni a harcot. A támadásnak eddig legkevesebb 45 halálos áldozata van.[41][42]"

Forrás: wiki

2012. aug. 24. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nézz amatőr videokat. Én imádom őket.
2012. aug. 24. 19:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó minőségűt nem találtam:/
2012. aug. 24. 19:24
 4/9 anonim válasza:

A szégyen az, hogy erre a témára izgulsz és amikor ezt szóvá teszem neked ál feljebb! Alapvetően nem a kérdéssel van a probléma, hanem ami utána kibontakozik.

Oligarcha is imádja az amatőr videókat! Gratulálok hozzá!

Mennyetek vissza CoD-ozni, aztán csend legyen!

2012. aug. 30. 09:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Elég szar a felfogásod...attól h szereti az amatőr videókat nem biztos h ő is gyilkolni akarna vagy hogy erre izgul.Amúgy meg nem játszok semmilyen lövöldözős játékkal ezt benézted de okoskodj csak menőgyerek...-.-"
2012. aug. 30. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, képzeld el ki kéne mozdulni a rózsaszín ködös világodból és TÁJÉKOZÓDNI. Anyuci csecséről leválni és máris megtudod, hogy a világ nem olyan mint azt te elképzelted.
2012. aug. 30. 14:31
 7/9 anonim válasza:

A felfogásommal semmi probléma. Még csak nem is utaltam rá, hogy gyilkolni akarna, de az meg, hogy imádja az ilyen videókat nálam azt jelenti, hogy izgul a témára.

Pedig játszhatnál, azokban is vannak puskák, gránátok, molotov koktélok, beleillene a képbe, abban legalább csak szimulált emberek halnak meg.

Nem tudom mivel okoskodtam, de örülök, hogy menő vagyok. :D

Oligarcha! Ezt a rózsaszín ködözést nem kellett volna eröltetned, mert amit te írtál az az abszolút homály.

Tájékozódni? Az rtl klub híradóból, az index-ről, a wikipediáról, vagy esetleg az origóról. Ja nem, a bbc vagy cnn sokkal jobb lenne ugye?

Abszulút fogalmad sincs, hogy én milyennek képzelem a világot, hány éves vagyok és mivel foglakozom, te meg anyám csecséről írsz itt nekem. Ehhez külön gratulálok. Gondolom te politológiából doktoráltál és teljesen képben vagy, hogy mi miért történik a világban. Elvégre imádod a youtube-os videókat, azokban meg minden benne van, hogy teljes legyen a kép, nem?

Mindnyájunknak jobb lett volna, ha nem szólok hozzá a kérdéshez, de nekem egy kicsit beteges az, hogy valakik ilyen videókat néznek a neten, nem tudtam megállni.

Ennyi.

2012. aug. 30. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:

" Mindnyájunknak jobb lett volna, ha nem

szólok hozzá a kérdéshez."

Itt a lényeg.

Szia!

2012. aug. 30. 20:27
 9/9 anonim válasza:
" Mennyetek " helyesen menjetek.
2012. aug. 31. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!