Tavaly még használtak:
"Július 31.-én a szíriai hadsereg tankokkal intézett támadást az ellenzék központjának számító Hamá városa ellen. A tankok és gépfegyveres katonák válogatás nélkül lőttek az emberekre, az épületek tetejéről pedig mesterlövészek lőtték a tömeget. Az ellenállók barikádokat emeltek - amelyet azonban a tankok áttörtek - és kőzáporral, valamint Molotov-koktélokkal próbálják felvenni a harcot. A támadásnak eddig legkevesebb 45 halálos áldozata van.[41][42]"
Forrás: wiki
A szégyen az, hogy erre a témára izgulsz és amikor ezt szóvá teszem neked ál feljebb! Alapvetően nem a kérdéssel van a probléma, hanem ami utána kibontakozik.
Oligarcha is imádja az amatőr videókat! Gratulálok hozzá!
Mennyetek vissza CoD-ozni, aztán csend legyen!
A felfogásommal semmi probléma. Még csak nem is utaltam rá, hogy gyilkolni akarna, de az meg, hogy imádja az ilyen videókat nálam azt jelenti, hogy izgul a témára.
Pedig játszhatnál, azokban is vannak puskák, gránátok, molotov koktélok, beleillene a képbe, abban legalább csak szimulált emberek halnak meg.
Nem tudom mivel okoskodtam, de örülök, hogy menő vagyok. :D
Oligarcha! Ezt a rózsaszín ködözést nem kellett volna eröltetned, mert amit te írtál az az abszolút homály.
Tájékozódni? Az rtl klub híradóból, az index-ről, a wikipediáról, vagy esetleg az origóról. Ja nem, a bbc vagy cnn sokkal jobb lenne ugye?
Abszulút fogalmad sincs, hogy én milyennek képzelem a világot, hány éves vagyok és mivel foglakozom, te meg anyám csecséről írsz itt nekem. Ehhez külön gratulálok. Gondolom te politológiából doktoráltál és teljesen képben vagy, hogy mi miért történik a világban. Elvégre imádod a youtube-os videókat, azokban meg minden benne van, hogy teljes legyen a kép, nem?
Mindnyájunknak jobb lett volna, ha nem szólok hozzá a kérdéshez, de nekem egy kicsit beteges az, hogy valakik ilyen videókat néznek a neten, nem tudtam megállni.
Ennyi.
" Mindnyájunknak jobb lett volna, ha nem
szólok hozzá a kérdéshez."
Itt a lényeg.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!