Azért tettem fel ezt a kérdést,mert a minap haverokkal erről beszélgettünk, meg attól hogy sok emberre ráférne.Érdekelne a ti véleményetek is. (Értelmes válaszokat kérnék)
Ha szerinted nem elavult akkor nézd meg mit használnak a tüzérek löveg gyanánt és hogy hány működőképes harckocsival rendelkezünk valójában!!!A bakancsaink egy kalap sz..t nem érnek,a logisztikánk Kaposvár kivételével szintén nagy nulla!De kérdezzél csak válaszolok mi van még elcseszve!
2012. aug. 22. 20:41
22/33 anonim válasza:
Te már csak tudod, igaz?
Én hivatásomnak mondhatom, több országot is megjártam, láttam a fejlettséget, és amint írtam, magyarországnak, nincs szüksége a legjobb technológiára, mert egy támadás esetén, a NATO segít...
2012. aug. 22. 22:09
23/33 anonim válasza:
Ráadásul, szomszédos országaink, sokkal fejletlenebbek, mint mi, és még ők is képesek lennének, feltartóztatni, egy támadást...
2012. aug. 22. 22:10
24/33 anonim válasza:
nahát akkor jól egymásra találtunk!Mert én is több országot megjártam mint katona,mint Magyar katona!Szóval nem kell a vetités!A szomszédos országoknál valóban jobb a felszereltségünk és a képzetségünk is,de amúgy pedig a béka segge alatt vagyunk.
2012. aug. 22. 22:35
25/33 anonim válasza:
Ha ilyen tapasztalt az őrvezetó úr, akkor nyilván nem írna olyan egetverő baromságokat... Tudja mikőr volt maga katona, amikor én lepkevadász... Szabadna privátba, egy rangfokozatot, alakulatot, és missió helyszíneket kapnom?
2012. aug. 22. 22:48
26/33 anonim válasza:
Rangfokozat nem létezik,mert rangja a grófoknak van.A Magyar Honvédségben rendfokozatot ismernek!!!!
2012. aug. 22. 22:58
27/33 anonim válasza:
Visszahozatnám, de szigorúbb rostával, ergo kisebb létszámmal. Minőség/mennyiség arány a fontos
2012. aug. 23. 09:55
28/33 anonim válasza:
Felesleges a katonaság amit el akar venni tőlünk külföldi (hatalom) az már megvásárolta vagy megvásárolja az éppen hatalmon lévő pénzéhes vezetőktől. Már csak e miatt sem nagyon érdemes megtámadni MO-t. A sorkatonaságról meg csak annyit, hogy a legtöbb ember inkább inni tanult meg ott meg trükközni. Engem csak az Ázsiai országok fegyverkezési mániája aggaszt egy kicsit. Arra meg kíváncsi lennék, hogy bárki meg akarna e védeni minket.
Mindig is jó bokszzsákok voltunk a történelemben.
2012. aug. 23. 13:00
29/33 mustafa33 válasza:
Nyugodjatok meg, mások sem jobbak. Én az északi szomszédnál voltam búvár. És még ma sem tudok úszni ☺. Azt mondták nem kell, elég sétálni a fenéken ☻.
2012. aug. 26. 00:30
30/33 anonim válasza:
Egyrészt nem találom jogosnak másrészt nagyon kellene
Most a fiatalok annyira betunyultak belustultak hogy nem képesek a boltba sem le menni vagy találkoztam olyannal aki hisztizett hogy "cipelni kell a nehéz notebookot"
Illetve rá kellene jönni hogy nem körülöttük forog a világ és hogy vissza kellene venni az egoból
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!