Mi a véleményetek a női katonákról? Maradjon a fakanál mellett vagy menjen nyugodtan a háborúba?
Ha katona akar lenni, akkor legyen, szíve joga, szabad világban élünk...
De az meg mi akar lenni, hogy" maradjon a fakanál mellett" ?
Én sosem akartam katona lenni, de nem is leszek valszeg háztartásbeli, max amíg 1-2 éves a gyerekem, amikor majd lesz.
De addig is megpróbálom megszerezni a biológusi diplomát és rendesen dolgozni is utána...
21/L
A katona bármilyen rosszul hangzik, különösen a mai fizetett(zsoldos) hadseregben felesküszik az élet kioltására is, ez pedig a nő alaptermészetével, teremtett lényével feloldhatatlan ellentétben áll!
Ha már muszáj ebben a világban harcosnak, katonának állni, az legyen csak férfi. Bár őket is szivesebben látom családapaként, mint pl. Irakban zsoldosként!!
"nő alaptermészetével, teremtett lényével feloldhatatlan ellentétben áll!"
Rengeteg gyilkos nő igazolja, hogy ez nem igaz!
Egy pszichológus nő szerint a nők nem valók katonának, mert túl agresszívek.
Ahogy én legtöbbször hallottam, a női katonák csak a körlet khmm ingyengrvái.Bocs, ha valakit megbántottam,de nekem ilyeneket meséltek.
Érdemes megnézni a kommenteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!