Nincs ilyen! A mai MBT-k java nagyjából egy szinten állnak. Én szerintem a Leopárd 2-es a legjobb, de ez csak személyes vélemény.
2012. aug. 17. 08:51
2/14 tomala válasza:
Abrams M1 (USA)
Leopard 2 (D)
Merkava (Izrael)
Ezek közül valamelyik.
2012. aug. 17. 11:26
3/14 anonim válasza:
Challenger II egyértelműen.
2012. aug. 17. 12:06
4/14 anonim válasza:
Leopárd 2 es ez egyértelmű
sokan az abrams mellé tennék a voksot mondván azt még nem lőtte ki tank meg jó az ágyúja DE
a lövege ha hiszed ha nem a leopárdtól örökölte
a kilőhetetlenségéről meg annyit hogy t34-85 ösök és hasonlók ellen vetik be az a pár évtized technológiai szakadék meg megmagyarázza mért nem lövik ki őket sorban
merkava sem rossz konstrukció
2012. aug. 18. 09:30
5/14 jasper07 válasza:
Hali!
Szerintem a Black Eagle/T-95/
2012. aug. 19. 12:31
6/14 Skydive válasza:
Egy harckocsi értékét, használhatóságát nem lehet pusztán önmaga vizsgálatával megtudni. Figyelembe kell venni a kiképzést, az alkalmazott taktikát, a harctámogatást, stb stb. Végülis leginkább az eredményekből és a tapasztalatokból kell levonni a megfelelő következtetést. Ezek alapján pedig az Abrams esetleg a Merkava tekinthető a "legjobbnak"
2012. aug. 20. 15:43
7/14 ZsiroskenyerLAW válasza:
Most mondhatnám azt hogy az M18 hellcat de az nem nehéz típus.
2012. aug. 20. 19:38
8/14 anonim válasza:
A teli benzin tank manapság a legjobb tank! ;)
2012. aug. 20. 22:20
9/14 anonim válasza:
T. kérdező!
Sokak véleményét osztom, az m1a2 abrahams vagy a merk.3 a legjobb, nehéz eldönteni, mind a kettőnek vannak nagyon erős pontja, de gyengéi is. Jelenleg a teljes tömeg és az üzemanyag fogyasztás gyengéje a tankoknak, így tehát a hatótáv és a fegyverzet is. Szóval legjobbat nem, de legjobb 4-5-öt lehetne sorolni ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!