Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok, kémrepülő volt?

Mit gondoltok, kémrepülő volt?

Figyelt kérdés

A-10 Thunderbolt 2

[link]

Tegnap ilyet láttam délután úgy 5 és 6 óra között otthon. A felhők alatt repült. Nagyon közel volt. Márpedig ez egy bombázó repülő, és magyarországnak nincs ilyen repülőgépe!

Vagy kémrepülőgép volt, mert az irakiak régen repültek magyarországon keresztül.

És lassan repült.

2012. júl. 19. 02:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Ez a gép egy nehézbombázó.
2012. júl. 19. 02:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Magyarország összes gépe: [link]
2012. júl. 19. 02:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagy azzal mi a nehézbombázó?

Ez

[link] a nehézbombázó

2012. júl. 19. 04:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem bombázó repülőket küldenek kémkedni...egy mert látja a radar, sőt kitakarja az egész képernyőt, kettő, mert a lakosság is látja..meg bárki.

És amúgy az irakiak honnan szednének amerikai gépet?

ÉS amúgy minek kémkedne Irak Magyarország felől?

Valószínűbb, hogy csak átrepült felettünk.

2012. júl. 19. 11:38
 5/9 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy kémrepülő lett volna mivel nem is ilyen feladatokra lett kifejlesztve... Irak nem tudom hogy jön a képbe ezt a gépet tudtommal csak az USA használja.. ami ugye szintén NATO tag mint mi.

Magyar légtérben nem csak szigorúan hazai gépek repülhetnek, lehet hadgyakorlat de éppenséggel kérhetek engedélyt hogy átrepülhessenek.

2012. júl. 19. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul értesültél, kérdező! A válaszolók meg rosszul értették!

Ő ezt mondta: "mert az irakiak régen repültek magyarországon keresztül." Azok elmondom, hogy Izraeli gépek voltak! Iraknak nincs amcsi gépe. Valamint Abszolút lehetetlen, hogy a NATO légterébe beengedjenek iraki gépet, had ne kezdjem el mondani, a nemrégi iraki erődemonstrációt, és az atombomba hisztériát szintén Irak felől. Tehát semmilyen módon nem jöhet a légterünkben se szír, se iraki, se afgán, és semmilyen repülőgép!

Az más, hogy NATOn belül hova küldik gyakorlatoztatni, vagy bemutatni a gépeket. Valószínűleg a Honvédség tudott róla, hisz ha nem, akkor megsúgom, hogy amint beér Mo-ra már minimum 2 Gripenünk fel is száll, és letessékeli a földre a gépet.

Az izraeli gép más eset, mivelhogy az USA nyalja Izrael seggét, így nem lehetett belőle nagyobb gond!

2012. júl. 19. 13:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Esetleg, mert itt forgat Bruce Willis, biztos kellett neki a repülőgép a filmjébe.
2012. júl. 19. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Én már magát a kérdést nem értem. Főleg hogy első mondatodban megadod a gép típusát, ez alapján 2 kattintással rá lehet keresni neten hogy ez egy csatarepülőgép és az USA légiereje alkalmazza.

Amúgymeg nem kell túlkombinálni a dolgokat, gyakran repülnek át az ország felett szövetséges katonai gépek, áttelepüléseknél, hadgyakorlatoknál. Legutóbb pl egy igazi érdekesség járt itt, ami kb az A-10-es orosz megfelelője:

[link]

2012. júl. 19. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam a kérdést, mert még sosem láttam ilyet a magyar egen. Pláne ilyen közelről.
2012. júl. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!