Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyar Nemzeti Gárda! Mit...

Magyar Nemzeti Gárda! Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért vetik meg olyan sokan őket?Pedig csak Magyarok akarnak maradni saját hazájukban!
2012. ápr. 24. 10:38
1 2
 1/13 hollófernyiges ***** válasza:
28%
Te hogyan viszonyulnál egy hagyományőrző társasághoz, amelyik a szép magyar ávós hagyományokat ápolná és pufajkában, vörös zászlókkal masírozgatna?
2012. ápr. 24. 10:42
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem emiatt lesznek magyarok...

Ugyanakkor van elég tapasztalatunk a felvonuló náci és komcsi brigádokból! Eddig még nem túl sok jó tapasztalatunk van erről! Se Szálasi se a pufajkások se senkiről...

És őszintén nem szívesen kockáztatnék hogy na valyon sokadjára akad-e egy normális vagy belőlük is egy félkatonai szervezet lesz akik a szép szavak mögött majd akkora balhékat csinálnak ami több kár lesz mint haszon...

Inkább lépjenek be rendőrnek ha már rendet akarnak tenni! Úgyis hiány van rendőrből!

Nem értem miért akar valaki gárdista lenni ha rendőrként jogszerűen is többet tehet...

ha meg annyira tanulatlan hogy nem veszik fel oda akkor a gárdába se kerüljön...

2012. ápr. 24. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Én nem vetem meg őket, sőt elismerem hogy egy valós problémát hoztak felszínre.Magyarországon tényleg tragikus a közbiztonság.De egy pártnak akkor se kéne saját "sereget" fenntartani, egy nemzeti gárdát úgy tudnék elképzelni mint az USA-ban van.Katasztrófák,konfliktusok, alatt vetnék be őket, önkéntes alapon lenne a belépés, de az állam irányítása alatt történne mindez.
2012. ápr. 24. 11:18
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

Az a baj, hogy önkényesen határozzák meg, hogy ki a magyar és ki nem. Kaptam már meg gárdás távoli ismerőstől, hogy nem is vagyok magyar és húzzak el innen a f@szba - csupán azért, mert ellentmondtam neki, vitatkoztunk, és az én érveim egyértelműen erősebbek voltak. Mivel látta, hogy érveléssel nem győzhet, hát "győzött" így.

Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen emberek egy gárdában hatalmat kapnak. Akár mások élete fölött.

Különben meg milyen dolog az, hogy valaki "a törvény védelmében" játssza ki a törvényt? Merthogy az illegalitás határán lebegnek, kiskapukat kihasználva. Ráadásul a vezetők között több olyan akad, akinek volt már rendőrségi ügye, főleg garázdaság. Már bocsánat, de hogy akarja a rendet betartatni az, aki maga se bírja betartani?

2012. ápr. 24. 11:31
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Minden országnak van nemzeti gárdája, itthon a sok kis p*cs fejű miatt nincsen. Bohócok? Esetleg megpróbálják megvédeni a seg*ed. Ők döntik el ki a magyar? Van egy értékrendjük, neked is és nekem is. Lehet szerintük te nem vagy az, de a te értékrendet szerint igen. Ez így helyes. Amíg tisztességesen dolgozol és segíted a hazád előrejutását, magyar vagy. De gondolom nem kell magyarázni. Piros zászlókkal masíroznak??? Árpád-sávossal! Akarod, hogy leírjam az Árpád-sáv történetét??? Bár lehet én látom túl radikálisan a dolgokat, de a hü*ye emberektől kiráz a hideg. És tessék nyugodtan lepontozni, a vélemény nyilvánításért úgy is ez jár... pff..
2012. ápr. 24. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Létezik még egyáltalán?
2012. ápr. 24. 12:14
 7/13 anonim ***** válasza:
15%

"Ők döntik el ki a magyar? Van egy értékrendjük, neked is és nekem is. Lehet szerintük te nem vagy az, de a te értékrendet szerint igen. Ez így helyes."

Huhh, na ez a baj. És náluk a fizikai erő, amit használnak is. Önhatalmúlag. Innentől miről beszélünk?

2012. ápr. 24. 12:26
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Majd akkor mondjátok mikor nem védenek meg titeket a cigányoktól ti retkek!:)

Igen is kell,mert rendőrség lesz*rja közbiztonságot,cigányékhoz ki se mennek..

Akinek nem kell az mennyen szépen "nyóckerbe" este 10 körül gárdásokkal,majd gárdások nélkül.Kiváncsi leszek h merne oda bemenni..

Köszi cigók zsidók lehet lepontozni

2012. ápr. 24. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ilyen gárdára lenne szükség, hanem hivatásos csendőrségre, csak sajnos ha abból lenne valami, a külföldi sajtó rögtön lefasisztázná egész Magyarországot, annak ellenére, hogy az európai országok jelentős hányada rendelkezik csendőrséggel.
2012. ápr. 24. 21:31
 10/13 mustafa33 ***** válasza:
80%

Az előző válasz a jó. A buta gárdista félelmetes, mert a butaság hatalma, vagy a hatalom butasága mindenre képes. Mindegy milyne színben. De az hogy menjen rendőrnek aki rendet akar fentartani, nem álja meg a helyét. A rendőrség mindig az aktuális hatalom kiszolgálója. És a hatalomnak érdeke nemzetközi szinten szalonképesnek lenni minden körülmények között. Most pedig az repül európában, hogy bizonyos etnikumok bizonyos csoportjai érinthetetlenek, bármit is tesznek. Ezt bizony a nácik tolták el, mert miattuk és (valóban megbocsáthatatlan) bűnük miatt a demokrata gondolkozásúak átestek a ló másik oldalára. Most ha valaki a valósággal egyezően mondja ki a létező helyzetet, a kendőzetlen realitást, arra azonnal ráhúzzák a nacista, faszista, masiniszta jelzőtt.

Egy utóbbi időben elhíresült község (ahol érdekes és paradox módom a "megfélelmített és erőszaktól szenvedő" lakosok pofozzák a saját kapujában bámészkodó vénasszonyt, ahol az ún. elnyomó polgárságnak kel rettegni az áldozat szerepében tetszelgők tetteitől) polgármestere jósolt valamit, amin felháborordott a baloldal és a liberálisok - mert ilyen módon elmozdítható és ezt ki kel használni az ellenzéknek. Valójában az amit ez a polgármester jósolt, már ma valóság, csak még nem olyan markánsan, még nem látja az aki nem akarja. De a fejét homkba dugó is egyszer kihúzza onnan. Akkor amikor hátulról jól fenékbe kú- akarom mondani rúgja valaki, akit nem lát a homok miatt. Csak ne legyen akkor már késső.

2012. ápr. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!