Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyar Nemzeti Gárda! Mit...

Magyar Nemzeti Gárda! Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért vetik meg olyan sokan őket?Pedig csak Magyarok akarnak maradni saját hazájukban!
2012. ápr. 24. 10:38
1 2
 11/13 mustafa33 ***** válasza:
86%

Lehagytam a végét.

Mert ha a valóságot nem akarván látni, hagyjuk a helyzetett elfajulni és nem próbáljuk meg idejében orvosolni, akkor mikor már késő lesz, a mindenféle gárdák veszik kezükbe a megoldást és akkor bizony jaj lesz. Mindenkinek. Jóknak is meg roszaknak is. Mert azok a módszerek nem vezethetnek jóra.

A problémás életmódúak ajnározása és dédelgetése nem megoldás, ahogy nem megoldás a pozitív diszkrimináció sem, a bármilyen irányú (+ vagy -) numerus clausus sem, és nem lenne megoldás a radikális elnyomásuk sem. De azt aki a simogatást gyengeségnek véli és bátorításnak a visszaélésre, az elé respektet keltő erőt kel állítani. Nem félelemben tartani őket, de a törvény és rend tekintélyét kel helyreállítani előttük is. Nem engedhető és bocsátható meg nekik minden, de nem is élhetnek félelemben, viszont tisztelniük kel a polgári társadalmunk rendjét. Halogatni sem lehet, hogy majd kiművelődnek és megváltoznak, mert viszont mi sem élhetünk miattuk félelemben.

2012. ápr. 24. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem , mert volt olyan,hogy ők védtek, meg a cigányokkal szemben.
2012. jún. 20. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Éljen a magyar gárda és a Jobbik!
2013. ápr. 3. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!