Kapok-e behívóparancsot/levelet érettségi után?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy fiatalok kaptak, én 19 éves vagyok, jövőre érettségizem és örülnék ha kapnék.2012. júl. 9. 23:04
1/9 anonim válasza:
Miről beszélsz, haver? 1995 óta nincs kötelező sorkatonaság... kicsit le vagy maradva, vagy időutazó vagyol e?
3/9 anonim válasza:
Ma mér nincs sorkatonaság úgyhogy nem fogsz kapni . Beszélték hogy vissza hozzák de abból se lett semmi mivel nincs pénz rá . Ha őrülnél akkor miért nem jelentkezel értségi után katonának ? Egyébként szerintem se lenne rossz pár évet ott lehúzni legalább szerez az ember egy kis kondíciót és tanul pár dolgot .
4/9 anonim válasza:
hú te aztán nyomonköveted az eseményeket
te miattad lett 2/3 os fidesz is igaz?
5/9 A kérdező kommentje:
Kicsit nyugodjunk le ha lehet. Lehet? Ezt a videót a Honvédség töltötte fel Július 8-án: http://www.youtube.com/watch?v=BARMb6iCNFc&feature=g-all-u
1. válaszoló: Magyarországon a 2004-es alkotmánymódosítás óta békeidőben nincs sorkötelezettség.
4. válaszoló: Gyűlölöm a politikát, mert bábjáték az egész. Nem tudom hogy jött ide amit mondtál de azért imádlak!!
Továbbá kerüljük beszólásokat.
2012. júl. 10. 07:48
6/9 Andizsuzsi válasza:
Kedves kérdező! Ha figyelmesebben megnézed a videót, akkor kiderül, hogy a fiatalok önkéntes tartalékosok. Maguk jelentkeztek a hadseregbe. Tehát ha te nem jelentkeztél, hogy önkéntes szeretnél lenni, akkor nem fogsz behívót kapni.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen ez nem volt tiszta. Köszi a választ.
2012. júl. 10. 09:25
8/9 A kérdező kommentje:
Ééés a következő iskolai évfolyam féléve után első dolgom hogy jelentkezem.
2012. júl. 10. 09:29
9/9 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy a téma a közeljövőben sokakat érdekelhet, sőt rengeteg fiatal van aki simán jelentkezik már most is, de amúgyis sok ilyen kaliberű kérdés, mit sok, rengeteg...gondoltam felpörgetem a témát aki meg rosszul reagál azt sajnálom. Még szép hogy egyértelmű hogy már nincs sorkötelezettség...apám katona volt mesélt nekem egymillió történetet. Csak tudtam hogy beakarták vezetni meg haverok is mondták hogy kaptak levelet, úgyhogy így jött ki.
2012. júl. 10. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!