Katonaság vagy érettségi?
Egy leendő katona legyen már valamennyire talpraesett.
Mi van akkor ha fáradt vagy?
Szerintem is hagyd a katonasagot, nem neked valo.
Ha mar most ki vagy bukva ezen mi lesz kesobb?
ragaszkodj mindkettőhöz, BUTASÁG AZ EGYIKET VÁLASZTANI!
hullafáradtan nem tudsz teljesíteni a kinizsin, ezért szólj nekik, hogy tegyék arrébb, a katonák rendesek, ne aggódj!
A törid is legyen meg! ha nincs meg a törid, lehet, hogy nem tudsz 100%-osan teljesíteni a kinizsin a lelkiismeret miatt, meg sztem később megbánod.
telefonálj nekik minél előbb!
De nekem már megvan a törim is, tavaly érettségiztem 87% lett. Jövőhéten meg emeltet szeretném, de ha nem megyek el nem vesztek semmit. A honvédséget nem akarom hívogatni, lehet azt mondanák: "Akkor ne fáradjon, ne jöjjön felvételizni."
Ezt meg nem szeretném. Sok múlik ezen, hogy kockáztassak.
"hullafáradtan nem tudsz teljesíteni a kinizsin"
Már a Kinizsi sikeresen megvolt. Most Kecskemét jön!
a 73%-os vagyok.
ok, akkor kecskeméten, az orvosi, pszichológiai... vizsgálatokra értettem a választ.
ha nem feltétlenül szükséges máshová az emelt töri, akkor ne csináld meg, bár már felkészültél rá, szerintem érdemes lenne. meg hát a katonaságnál szeretik az okosodni vágyó embereket.
a honvédségnél olyet nem mondanak, amit te írtál, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!