Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonaság mellett letudnék...

Katonaság mellett letudnék érettségizni?

Figyelt kérdés
Jelenleg esti érettségire járok,de még 2 év mire végzek.Ha most jelentkeznék egy toborzó irodában,és minden sikerülne,akkor lenne időm mellette bejárni?(Min. hetente egyszer..) 23/F
2012. febr. 26. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van rá idő. Többen is így csinálják.
2012. febr. 26. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

Beszélned kell a parancsnokkal, és úgy alakítani a szolgálatokat, hogy ne ütközzön az iskolával.

Ha gyakorlatra kell menni, akkor meg az iskolával kell egyeztetni, hogy az elmaradásokat hogyan pótold.

2012. febr. 27. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Simán megoldható! A gond az inkább a 3 hónapos kiképzés alatt valószínű. Egyébként mire odakerül a sor h. felvesznek már csak 1 éved lesz ha gyorsan halad minden.

Én Júliusban jelentkeztem...szeptemberbe sikerült minden, van minden papírom ami kell, de még most sem szóltak h. bevonulhatok a képzésre. Várok várok és csak várok.

2012. febr. 27. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
:-D Én is várlak, Zsoldos! :-D
2012. febr. 27. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem vagy a képzést várod? XD

Te hol fogsz szolgálni ismeretlen? :DD

2012. febr. 27. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Már szolgálok pár éve. :-)
2012. febr. 27. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Most kicsit bizonytalan vagyok a dologban, mert azt hallottam, hogy ahova kerülnék rengetegen szerelnek le(nem 10-20 főre gondolok).

Te hol szolgálsz?:)

2012. febr. 28. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Privátban.
2012. febr. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!