Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak a Nemzeti Közszolgálati...

Csak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem elvégzésével lehetek katonatiszt?

Figyelt kérdés
vagy ha pl gazdasági diplomám van és jelentkezek a Honvédséghez, akkor a kiképzés után egyből tiszt leszek?
2012. jan. 31. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan ez a baromság? Tiszti főiskolával ugyanúgy tiszt leszel. Mérnöki diplomával szintén. Pl több mérnökőrnagyot ismerek. Bár ők is lejjebb kezdték ennél valaha. :)
2012. jan. 31. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:

diplomával ha jelentkezel a toborzó irodában és felvesznek, a 3 hónapos kiképzés után azt hiszem lehet KVNR tanfolyamot elvégezni és akkor szerződéses tiszt lehetsz!!!

(ahhoz hogy most bekerülj szerződésesnek éveket is várnod kell lehet)

2012. jan. 31. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
a kinizsi pál tiszthelyettes szakképző iskola vagy most már altiszti akadémia én már nem tudom követni ezeket a változásokat
2012. jan. 31. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

harmadiknak!!!

ha leírod azt hogy tiszthelyettes...akkor jusson már el az agyadig is...a tiszthelyettes nem tiszt!!!!

kérdezőnek!

a kinizsit nem ajánlom!!!!

2012. febr. 2. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
jó a 3. vagyok egyik haverom most jelentkezett szerződésesnek és azt mondták neki hogy a nemzeti közszolgálati egyetemen megszünt a tisztképzés ( amit mondjuk én is csodálkozom ) utolsónak (4.) miért nem ajánlod ?
2012. febr. 3. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, elvégeztem ezt az iskolát, ígértek minden Földi jót, aztán sehol semmi...gürizni kell éjjel nappal, fizetés semmi, ha nem lenne a feleségem és ne mdolgozna, nem tudnám hogy élnénk meg !!!

tovább lépés lehetetlen...

soroljam még???

ha rám hallgatsz inkább megcélzol egy főiskolát, elvégzed és utána jelentkezel katonának..JOBBAN JÁRSZ!!!

2012. febr. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!