Csak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem elvégzésével lehetek katonatiszt?
Figyelt kérdés
vagy ha pl gazdasági diplomám van és jelentkezek a Honvédséghez, akkor a kiképzés után egyből tiszt leszek?2012. jan. 31. 15:00
1/6 anonim válasza:
Honnan ez a baromság? Tiszti főiskolával ugyanúgy tiszt leszel. Mérnöki diplomával szintén. Pl több mérnökőrnagyot ismerek. Bár ők is lejjebb kezdték ennél valaha. :)
2/6 anonim válasza:
diplomával ha jelentkezel a toborzó irodában és felvesznek, a 3 hónapos kiképzés után azt hiszem lehet KVNR tanfolyamot elvégezni és akkor szerződéses tiszt lehetsz!!!
(ahhoz hogy most bekerülj szerződésesnek éveket is várnod kell lehet)
3/6 anonim válasza:
a kinizsi pál tiszthelyettes szakképző iskola vagy most már altiszti akadémia én már nem tudom követni ezeket a változásokat
4/6 anonim válasza:
harmadiknak!!!
ha leírod azt hogy tiszthelyettes...akkor jusson már el az agyadig is...a tiszthelyettes nem tiszt!!!!
kérdezőnek!
a kinizsit nem ajánlom!!!!
5/6 anonim válasza:
jó a 3. vagyok egyik haverom most jelentkezett szerződésesnek és azt mondták neki hogy a nemzeti közszolgálati egyetemen megszünt a tisztképzés ( amit mondjuk én is csodálkozom ) utolsónak (4.) miért nem ajánlod ?
6/6 anonim válasza:
Figyelj, elvégeztem ezt az iskolát, ígértek minden Földi jót, aztán sehol semmi...gürizni kell éjjel nappal, fizetés semmi, ha nem lenne a feleségem és ne mdolgozna, nem tudnám hogy élnénk meg !!!
tovább lépés lehetetlen...
soroljam még???
ha rám hallgatsz inkább megcélzol egy főiskolát, elvégzed és utána jelentkezel katonának..JOBBAN JÁRSZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!