Betyárseregbe hogy lehet belépni?
Csak úgy zárójelben, hogy összetörjem az illúzióidat, a betyársereg sem egy szent tehén feltétlen. Sok agresszív, való életben semmit el nem ért ostoba ember van közöttük. Sok kocsmai verekedés köthető hozzájuk.
Ha már mindenképp pörögni akarsz, akkor ott a Gárda. Azok legalább bizonyítottan a jó ügyért harcolnak.
Csak megsúgom, hogy voltak segíteni a rendet fent tartani valamelyik városban (most pontos nem tudom, hogy hol), és képzeld. Nem verekedtek, nem szóltak be senkinek, sőt...
Segítettek az idős embereknek is.
Egyébként ide nem léphet be akárki. Ezek az emberek jártasak valamilyen harcművészetben (ezt ajánlom neked is, hogy előtte próbálkozz hasonlóval), szóval nem hinném, hogy olyan "semmirekellő" emberek lennének.
Ha már itt járunk. Az előttem két válaszoló se jobb náluk, hisz ti is általánosítotok. Akkor nem értem, mire ez a nagyképűség?
Gyurmagyuri vagy, oké, de 2-3 barna téged is ugyanúgy megkéselne, mint bárki mást. Tanulj valami önvédelmet, izom nem minden, kell az ész is.
A betyár sereg kocsmai verekedéseiről pont a kurucon olvastam amúgy, ők meg nyilván nem akarnak senkit se lehúzni, csak úgy heccből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!