Mit tennél? Mivel töltenéd napjaid?
Egy hétfő reggel Megszakítják az adásokat. És minden kommunikációs csatornán OV bejelenti hogy „honfi társaim… barátaim… blablabla kitört a háború.”
Magyar ország és xy ország között hónapok óta ideológiai és nyilatkozat háború zajlik, és katonai beavatkozással fenyegeti egymást a két ország. A sajtó hasonloan hónapok óta hergeli a közvéleményt az xy ország ellen. A statisztikák szerint is a nép támogatna egy katonai offenzívát.
3 hónapod van az első erre célzó bejelentéstől, ahhoz a bizonyos hétfő reggelig.
Mit tennél?
Szerintem sem. Itt nem arról van szó hogy jaj de meg vagyok sértve mert az aktuális politikai etilt tönkre teszi az életem.
Egyszerűen csak nem kockáztatnám az életem olyan vezetőkért akik egyébként semmit nem tesznek azért hogy békés életem élhető körülmények között élhessem le. De! Ha gondok vannak hát az egyszerű emberek hátán csattan az ostor függetlenül attól hogy köze volt e a dologhoz vagy sem. És elvárnák hogy életem kockáztassam ezért?
Kizárt! Amint elkezdené a sajtó tüzelni az embereket, mert elkezdené, abban a pillanatban fognám a kis családom és lelépnék.
"a határrendészet és a honvédség lezárná a határokat"
Ez így elméletben jól hangzik, a gyakorlatról inkább a Vajdaságból ide átszökött hadköteleseket kellene megkérdezni (most azt nem feszegetve, hogy háború esetén a honvédségnek lenne egyéb dolga is mint a határokat zárni).
nehéz megvalósítani egyébként, de a tömeges szökéseknek gátat lehet vetni vele.
ilyen feladatra meg inkább kommendáns feladattal megbízott tartalékosokat alkalmaznának.
Nem értem miért szidja mindenki a Fideszt az előttük lévő kormány mit csinált?
Eladtak mindent tönkre tették az egész országot.
ma 18:31
Engem nem érdekel, mi volt 163 évvel ezelőtt, ma ma van és nem 1849. És most is támogatják a hadi ipart, mert az egész a zsebükbe van, és háborúkat indítanak, hogy minél több fegyvert tudjanak eladni, ők meg röhögnek a markukba. De mindegy, mert nem az volt a kérdés, hogy mi volt 1849-ben. Biztos elmennék innen, ha tudnék, nem dögölnék meg egy ilyen bandáért, hogy aztán, ha győzünk folytassák, amit elkezdtek. Egyék meg a sz*rt, amit főztek a híveikkel együtt, jó étvágyat kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!