Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit tennél? Mivel töltenéd...

Mit tennél? Mivel töltenéd napjaid?

Figyelt kérdés

Egy hétfő reggel Megszakítják az adásokat. És minden kommunikációs csatornán OV bejelenti hogy „honfi társaim… barátaim… blablabla kitört a háború.”

Magyar ország és xy ország között hónapok óta ideológiai és nyilatkozat háború zajlik, és katonai beavatkozással fenyegeti egymást a két ország. A sajtó hasonloan hónapok óta hergeli a közvéleményt az xy ország ellen. A statisztikák szerint is a nép támogatna egy katonai offenzívát.

3 hónapod van az első erre célzó bejelentéstől, ahhoz a bizonyos hétfő reggelig.

Mit tennél?

2012. jún. 4. 12:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szerintem sem. Itt nem arról van szó hogy jaj de meg vagyok sértve mert az aktuális politikai etilt tönkre teszi az életem.

Egyszerűen csak nem kockáztatnám az életem olyan vezetőkért akik egyébként semmit nem tesznek azért hogy békés életem élhető körülmények között élhessem le. De! Ha gondok vannak hát az egyszerű emberek hátán csattan az ostor függetlenül attól hogy köze volt e a dologhoz vagy sem. És elvárnák hogy életem kockáztassam ezért?

Kizárt! Amint elkezdené a sajtó tüzelni az embereket, mert elkezdené, abban a pillanatban fognám a kis családom és lelépnék.

2012. jún. 5. 08:10
 12/23 anonim ***** válasza:
És amennyiben nem Orbán Viktorék megbuktatására menne ki a háború, hanem pl. Magyarország szétzúzására, akkor mit tennétek? Megint csak simán lelépnétek?
2012. jún. 5. 09:53
 13/23 Nalson ***** válasza:
az emberek többsége szarik a vezetőkre...nem értük kell harcolni hanem magadért, a városodért, családodért, szomszédaidért, barátaidért. meg azért, hogy a gyereked ne egy megszállt, ellenséges hatalmak által IS kirabolt országban éljen. de leírtam, hogy miért nem lenne egyszerű olajra lépni...
2012. jún. 5. 10:22
 14/23 hollófernyiges ***** válasza:

"a határrendészet és a honvédség lezárná a határokat"

Ez így elméletben jól hangzik, a gyakorlatról inkább a Vajdaságból ide átszökött hadköteleseket kellene megkérdezni (most azt nem feszegetve, hogy háború esetén a honvédségnek lenne egyéb dolga is mint a határokat zárni).

2012. jún. 5. 10:28
 15/23 A kérdező kommentje:

[link]

Aki figyel láthatja hogy ez a kérdés nem alaptalan.

2012. jún. 5. 15:18
 16/23 Nalson ***** válasza:

nehéz megvalósítani egyébként, de a tömeges szökéseknek gátat lehet vetni vele.

ilyen feladatra meg inkább kommendáns feladattal megbízott tartalékosokat alkalmaznának.

2012. jún. 5. 16:01
 17/23 Nalson ***** válasza:
a 10 es válaszolónak aki zsidózott, csak annyit, hogy 1849-ben azért emancipálták a zsidókat mert tömegesen álltak katonának és haltak meg a szabadságharcban...meg ugye támogatták a hadiipart...
2012. jún. 6. 18:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem értem miért szidja mindenki a Fideszt az előttük lévő kormány mit csinált?

Eladtak mindent tönkre tették az egész országot.

2012. jún. 6. 18:41
 19/23 Nalson ***** válasza:
honvédelem terén picit jobb a fidesz hozzáállásban, de pénzt ők se adnak...azzal együtt undorító amit az első két évben csináltak ;)
2012. jún. 6. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:
28%

ma 18:31

Engem nem érdekel, mi volt 163 évvel ezelőtt, ma ma van és nem 1849. És most is támogatják a hadi ipart, mert az egész a zsebükbe van, és háborúkat indítanak, hogy minél több fegyvert tudjanak eladni, ők meg röhögnek a markukba. De mindegy, mert nem az volt a kérdés, hogy mi volt 1849-ben. Biztos elmennék innen, ha tudnék, nem dögölnék meg egy ilyen bandáért, hogy aztán, ha győzünk folytassák, amit elkezdtek. Egyék meg a sz*rt, amit főztek a híveikkel együtt, jó étvágyat kívánok.

2012. jún. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!