Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány háború van most a világban?

Hány háború van most a világban?

Figyelt kérdés
Most hallottam, hogy valaki nyilatkozta hogy 92 háború vanmost a világban. Honnan lehet ezt tudni ? Van valami oldal, ahol térképen éppen élőben kiírják hogy ezek meg azok háborúznak ? Állítólag afrikában majdnem mindenhol háború van és dél amerikában is, de hol ?
2012. jún. 2. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
2012. jún. 2. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hol van most oroszországban háború?
2012. jún. 2. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egy-egy kissebb militáris jellegű csoport működik, az elvileg nem vehető háborúnak, hiszen nem képviselnek országot, de mégis annak kell tekinteni, mert végülis szervezett működéssel, tervezetten akciókat erőszakos jellegű akciókat hajtanak végre. Afrikában rengeteg kissebb-nagyobb hadúr van, de tele van Ázsia és Dél-Amerika is hasonló guerilla szervezetekkel.
2012. jún. 2. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Milyen érdekes, hogy a zsidók és az usa terrortámadásait még csak meg sem említik wikipédián... Mit is vártam? Tudhattam volna hogy a kiválasztott népnek következmények nélkül szabad gyilkolászni...
2012. jún. 2. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerbia a térképen potyára van fenn, Koszovóban nem harcolnak, csak krízis van. A két Korea közt jelenleg tűzszünet van, az utolsó összecsapás köztük csak 2010-ben volt, így ez sem igazán stimmel. Szaúd-Arábiát nem tüntették fel, pedig a jemeni síita felkelés az ország déli részét is érinti. Ezenkívül pedig Peru sincs feltüntetve, pedig a Túpac Amaru terrorszervezet gerillái még aktívak az országban.

Amúgy Oroszország észak-kaukázusi területein van konfliktus, azért van feltüntetve.

2012. jún. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!