Tervben a francia légió,15/L vagyok, szerintetek?
Sir Butcher - a Biblia azt is írja hogy ha hajnal hasadta előtt tolvajt lelsz a házadnál öld meg, és helyben hantold el...nem hippimódira meg balf.szkodásra tanít, ahogy azt sokan el akarják hitetni a jónéppel...legalábbis én nem ezt tanultam belőle.
A kérdésre válaszolva pedig a helyedben nem rendőrtisztire hanem akkor már katonai képzésre mennék, Altiszti Akadémia vagy Közszolgálati Egyetem tiszti kara. Ha a térded nem jön rendbe akkor viszont nemhogy idegen légiós, de harcoló se nagyon lehetsz max hadmérnök vagy hadtápos...
Nekem rémlik valami részlet a Bibliából... Valami 10 mondat. Ja, nem! Parancsolat, ez lesz az!
Mintha valami olyasmi lenne benne, hogy "Ne ölj". Vagy rosszul rémlik? Van apró betűs rész is? "Ne ölj, kivéve, ha akarsz"? Jó ez a vallás, no. Úgy forgatom a szabályokat, ahogy akarom :D Ha tetszik, szó szerint veszem, ha nem tetszik, akkor nem foglalkozom vele.
Te is szép lány lehetsz! :) Sportos alkat, feszes combok...fúú belegondoltam :D
Szerintem először tájékozódj-tájékozódj..a Légióról. És még várjál pár évet.
édesistenem.... -_-
On the spoot- a francia idegenlégió.
Töltsd le, nézd meg!
szia! én teljesen meg tudlak érteni. lányként mindig is a katonai repülés érdekelt, de mint kiderült a gerincferdülésem miatt nemhogy vadászgépet, de talán még helikoptert sem nagyon vezethetnék. persze azért sem lehetnék Mo-n pilóta, mert lány vagyok, ez így nincs kimondva, de egyértelmű, hogy ahhoz a néhány grippenhez csak a legjobb pilótákat választják ki, és azok a férfiak (erősebb csontozat, izomzat...stb.) persze ezt nekem nagyon nehéz elfogadnom, ezért is értelek meg, miért akarod ezt ennyire.
Nem ismerem az idegenlégió szabályzatát, de ha konkrétan benne van, hogy nőt nem vesznek fel, akkor erről muszáj lemondanod, de ettől függetlenül lehetsz még katona. ha tényleg nagyon akarod, akkor sikerülhet is. én is mindent megteszek majd, hogy nekem is sikerüljön, vagy legalább repülők közelében dolgozhassak, ha már nem repülhetek:( Sok sikert!
LÉgioba nem vesznek fel lányokat, de ha modern hadseregben akarsz szolgálni akkor menj amerikába.
Ott ugy tudmo hogy szolgálhatnak külföldiek, "csak" kell zöldkártya.
Persze egy apach-ot meg egy f-22-t gondolom nem vezethett külföldi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!