Tervben a francia légió,15/L vagyok, szerintetek?
Jézusom, mennyi buta ember van itt!
Mi az, hogy "szülj inkább gyereket", meg, hogy ott "zsoldos gyilkosok" vannak!?
Egy fiatal lány elmondta, mi az álma, hogy lehet így földbe döngölni?
Én ugyan sosem lépnék be a hitgyülibe, de lassan már nem csodálkozom, ha a fiatalok olyan helyre csapódnak, ahol figyelnek is rájuk, ha máshol (ld. itt) csak gyűlöletet meg leszólást kapnak!
Ok, nőket ezek szerint nem vesznek fel. Na és? Ha katona vagy rendőr akar lenni, arra még máshol is van lehetőség, nem kell azonnal elhordani mindennek, hogy a leghőbb vágya nem 10 gyerek... Megáll az ész, komolyan!
Erős a gyanúm hogy a kérdező ezt az egészet csak poénnak szánta. :D Hit gyülekezete, meg térdkopás 15 évesen, meg ráadásul lány is. :) És légióba akar jelentkezni, te jó ég. :D
Ha már most ilyen fiatalon szar lenne a térde, mi lenne vele a katonaságnál? Persze nem légiósként, mert oda nőket eleve nem is vesznek fel. És akkor itt van még ez a hit gyülekezetes dolog is. :D
Biztos hogy kamu kérdés.
Az én húgomat 8 éves korában műtötték a térdével... Szóval akármilyen fiatalon lehet ilyesmi probléma sajnos. Sportolónál főleg.
Lehet, hogy kamu, de az is lehet, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!