Ma mi Németországban a rendszeresített fegyver (mint nálunk az ak-47)?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 20:47
2/7 anonim válasza:
Megjegyzem, hogy Mo-n AK-63 van rendszeresítve, nem 47-es.
3/7 A kérdező kommentje:
2 válaszoló:
tényleg? nem is tudtam...
ma is tanultam valamit köszönöm a felvilágosítást
2012. máj. 5. 21:31
4/7 anonim válasza:
G36 minden változata, g3, mg3, mp5
5/7 anonim válasza:
a G36-nak mióta "változata" az mp5 és az mg3 ? a G36 rohampuska/ gépkarabély az mp5 géppisztoly az mg3 könnyű géppuska annyi közös van bennük hogy a H&K ( Heckler & Koch) készítette őket, de én is tévedhetek elnézést ha én tudok valamit rosszul és beleokoskodtam
6/7 anonim válasza:
Gőleg a heckler und koch G36-osai, de például az osztrák Aug/Stg-k is megtalálhatók, pisztolyban glock-ok , sig saur-ek (P226) . Géppuskával lényegében átalakított G36-ok és amerikai M249-ek. Remélem segítettem, ja és a magyaroknál nem AK-47 hanem Ak-63D és Ak-63K az alap rendszerístett gépkarabély ( nagyobb markolat, préselt lemeztok és a FÉG gyártja).
7/7 anonim válasza:
a rendszeresitett a Hekler&Koch gyàrtmànyu Gewehr 36 ès külömbözö tipusai, de megtalàlhatòak az Ar15 ösök meg Famas ok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!