Gázriasztó fegyverre hangtompító?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeség meg semmi értelme pláne riasztó tölténynél de azért érdekelne hogy egyeltalán ilyen létezik ?2012. ápr. 23. 17:44
1/14 anonim válasza:
nem.
Maximum spéci Amcsi fegyvercégek csinálnak több ezer $-ért.
2/14 Gugu Gabor válasza:
igazából azt leszámítva hogy a pisztoly teljesen értelmét veszti azon kívül nem rossz ötlet, nem kezdem el feltúrni a netet miatta de szerintem nem nagyon találsz ilyet (bár nem kizárt hogy valaki unalmában csinált ilyet csak hogy legyen)
3/14 mustafa33 válasza:
Ajánlok egy neked való válalkozást. Tutti biznis. Gyártsál hangtompítós petárdát. Vagy fekete villanykörtét.
4/14 anonim válasza:
Már a gázpisztoly is 1 vicc, de erre a szarra hangtompító csak hab a tortán
5/14 kovpet válasza:
w3dzz: Ezt már többször mondtad. Fejtsd már ki egyszer légyszi, hogy szerinted miért hülyeség? Érvekkel!
Kérdező: [link]
6/14 kovpet válasza:
Ja, és gugli első találata volt a fenti link... :)
7/14 A kérdező kommentje:
oh nagyon szépen köszönöm, bármit is írtam be csak légpisztolyokra adott ki hangtompítokat
2012. ápr. 24. 16:42
8/14 anonim válasza:
Tisztelt Kovpet.
Ahogy nekem privátban írtad 15 éve jársz lőtérre,ahol ÉLES lőfegyvert használsz, te is tudod a különbséget. Apropó! Acp lőszert használtok?
9/14 kovpet válasza:
Na várjál. Ha az a kérdés, hogy az éles hatékonyabb-e, akkor arra nyilván igen a válasz. Ezt nem is kérdőjelezi meg semmi. De nem ez a kérdés, mert élesem nincs (nem is lehet és gondolom neked sem, ha Mo-n élsz és nem politikus vagy ilyesmi vagy), gázpisztolyom meg van. Így a kérdés az, hogy a semmi vagy a gáz a jobb. Szerintem így sincs kérdés. :)
10/14 kovpet válasza:
Ja: 9mm Lugert meg .22 LR-t szoktam lőni egyébként. Utóbbit költséghatékonyságból persze :)
Meg néha mást is, de ezek a jellemzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!