Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédséghez kapcsolódó kérdések?

Honvédséghez kapcsolódó kérdések?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem egy kérdést, nagyon jó választ kaptam, de van egy-két fekete folt :)

-Először is, most hány harcoló katonánk (lövész, pilóta stb.) van, és mennyi tartalékos, valamint mennyi lesz 2016-ban?

-Mennyi T72-esünk van? 15-ről biztosan tudok, de mennyi van raktáron? (Én itt ERŐSEN FÉLVE felvetem: 100 ??!!)

-Elméletileg 12 harci helikopterünk van. Ebből 8 Mi-24-es. És évente kapunk 2 Mi-8-asat.

De melyik a maradék 4?

-Mennyi BRDM-2-esünk van? Hallottam már sok számot :)

Ha valaki, aki ÉRT HOZZÁ(!) meg tudná válaszolni, akkor annak megköszönném!

2012. ápr. 27. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az előző kérdésedre még én adtam a kifejtő választ, én mindent leírtam amit tudok rengeteg barátom rokonom katona akik beszámolnak részletesen mindenről, a katonasulis linket ne nézd meg ős régi cucc jóval több helikopterünk van kb 30 a szálító helikopterekkel együtt de a Mi-8-as szálíttó heliket 2014-ben kivonják a mai napig folyik a vita a váltásukról sok lehetséges terv van, vagy 30 UH-1 ( ami 90% hogy nem jön össze) 20 UH-60 blackhawk, vagy 15 Mi-17 ( eddig ez a legvalószínübb) brdm-2-ből 25 van páncéltőrővé kifejlesztve tehát konkorusz rakétával ellátva toronygéppuskával rendelkező példányokat pedig már csak a petőfi sándor vegyvédelmi hadosztály katonaá használnak + elszortan az ország laktanyáiban néhány darab ahogy néztem a kiképzéseken álltalában 3-4 darab jelenik meg, 8000 tartalékos lessz amiből 6000 háború esetén bevethető
2012. ápr. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!