Mit keres (nek) orosz vadászgép (ek) a légterünkben?
Figyelt kérdés
Olvastam újságban, hogy szerdán jön(nek) orosz vadászgép(ek) át Romániából... Elméletileg rutin, de mit csinálnak?2012. ápr. 25. 19:52
1/8 anonim válasza:
A Nyitott Égbolt Szerződés alapján orosz ellenőrök megfigyelő repüléseket hajtanak végre ezen a héten Magyarország és Románia területe felett – közölte az orosz védelmi minisztérium.
A megfigyelők An-30B típusú repülőgépe Kecskemétről, illetve Bukarestből indulva végzi a repüléseket. Eközben svéd és finn szakértők egy SAAB-340B repülőgéppel Oroszország és Fehéroroszország területe felett végeznek hasonló ellenőrzést.
A fegyvertelen ellenőrző repüléseket lehetővé tevő Nyitott Égbolt Szerződést 1992-ben írta alá huszonöt állam, és azóta még kilenc csatlakozott hozzá. A megállapodás alapján eddig több mint nyolcszáz ellenőrző repülést hajtottak végre a tagállamok területe felett.
2/8 anonim válasza:
Szerintem hallották az izraeliektől, hogy "figyu, ezeknek a magyaroknak meg sem kottyant hogy itt repcsiztünk fölöttük, gyertek ti is".
3/8 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért kell mindent tulkompilálni. Szerinted mégis mit akarnak, légicsapást? Na persze majd pont egy legypiszokra a térképen.
4/8 anonim válasza:
De ennek mi értelme van? Főleg a kémműholdak korábban.Mert ok, értem hogy repülési gyakorlat de akkor miért nem magyar gépek mennek egy kört az oroszoknál?
5/8 anonim válasza:
Mert az oroszok leszednék a f*s Gripeneket a MIG 27,29 meg 31-el oszt ennyi
6/8 anonim válasza:
Tök mindegy mit keresnek. Lényeg, hogy nem izraeliek. Az oroszok a barátaink.
7/8 anonim válasza:
Nyilván OV szólt nekik, így akar az EU kilépésünknek nyomatékot adni, hehe:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!