Magyarországnak megérné? (lent)
Kérdező, ilyen hogy jut egyáltalán eszedbe?
Ebből látszik, hogy gyerek vagy még...
Sose értettem miért kell ez az egész oltogatás. Ez egy nagyon nagy ha kérdés... ha valaki valami oltári nagy baromságot kérdez aláírom ezeket. De ez egy feltevés...ugyan olyan mint mi pl a mi lett volna ha a p.1000-es ratte elkészül...jó dolog az ilyenekről elbeszélgetni.
1.nem hiszem hogy Valaki0702 világuralmi törekvéseinek tenne eleget, és most feltérképezi a lépéseket.
2.az hogy jó dolgo elmerengeni ilyeneken mégha fikarcnyi valóság alapjuk sincs.
"2.minden magyar állampolgárnak kötelező a haza védelme..."
És a kettős állampolgársággal rendelkező polgárnak melyik hazáját köteles védeni? Magyarország bevezethetne sorkatonaságot pl. Szlovákiában élő magyarra (akinek kettős állampolgársága van)?
ThorgirlsX-nek
Na de Bahreint?? Hogy jut egyáltalán ilyen eszébe? Minek? Miért? Hogyan? Miért pont azt? Ez egy teljesen értelmetlen kérdés, még elméleti síkon sem mozog a realitás talaján.
ma 16:03-nek
Hagyjuk már ezt... ezen a kettős állampolgárságon rugózik a baloldal folyton, már anno a népszavazáson is megtagadták a határontúliakat, és most éppen ezért félnek, hogy miattuk mégjobban ki fog most szorulni a posztkomcsi baloldal a parlamentből. Nyugi: ennélkül is garantált, hogy a következő választásokat is elvesztik...
Egyébként meg ha itt masszív sorozás kezdődne, akkor az épp a környező országok magyarlakta területei okán történne - akkor pedig nem kérdés, hogy az adott személyek hova állnak.
Utolsónak!
Személy szerint én szeretek ilyeneken elgondolkodni.
De valamelyik válaszomban említettem hogy ha hazánk fegyverkezni kezdene annak inkább reviziós érdekei lennének mint külhoni területek szerzése.
U.i.:
a gyarmatosítást már nem tudom ki keverte ide de az a 18-20.sz terméke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!