Wikipédián megtalálod, a "Magyarország hadereje" címszó alatt, egyébként nem egy nagyágyú. Mit és hol gyártanál? Ahhoz, hogy gyártsunk hadi eszközöket főleg vasérc és szén kellene, ami nincs, a legkisebb gond is nagyobb annál, hogy itt hadiipar legyen. A "mi lenne ha" kategória kedvéért, szerintem nem lenne semmi extra lásd Győri-program, tudom rég volt, de szerintem ma sem lenne másként.
2011. dec. 16. 21:17
2/24 anonim válasza:
Milyen támadástól tartasz? Szövetségesekkel vagyunk körülvéve.
2011. dec. 16. 21:20
3/24 A kérdező kommentje:
1.) Nem vagyunk szövetségesekkel körülvéve, mert ha lenézel nyugatra ott a Balkán, ahol elég jó a határszakaszunk Szerbiával, és Oroszországtól egy Ukrajna választ el...
Nem tartok támadástól, csak kíváncsi voltam.
2.) Nem, nem akarom lerohanni fél Európát!
Pusztán kíváncsi voltam a dolgokra...
2011. dec. 16. 21:45
4/24 A kérdező kommentje:
Amúgy csak egy két számot vártam volna válasznak :)
2011. dec. 16. 21:51
5/24 anonim válasza:
Ha lenézek nyugatra ott a balkán??? Érdekes, így sem nevezték még a sógortoka.
2011. dec. 16. 22:08
6/24 anonim válasza:
Különben a NATO teljes jogú tagjaiként irreleváns, mekkora a haderőnk, bárki támadna meg minket, az az egész szervezetet támadná meg, az pedig azért elég nagy erőt képvisel a bolygón. Persze nyilván tart ez addig, amíg a NATO fennáll, dehát egyelőre nem úgy néz ki, hogy bármelyik pillanatban összeomolna. Én azt mondom legkisebb gondja is nagyobb ennek az országnak annál, hogy mekkora a haderő, úgyhogy kéretik még elméletben sem elkölteni egy rahedli pénzt erre.
2011. dec. 16. 22:19
7/24 A kérdező kommentje:
Délt akartam írni, csak alapból egy nyugati témában vagyok benne :)
Gondolom nagyon szúrta a szemed :)
2011. dec. 16. 22:22
8/24 A kérdező kommentje:
Am köszi uccsó!
2011. dec. 16. 22:22
9/24 anonim válasza:
Nem kell ide hadsereg , a környező ország gondoskodik a védelemről. Hogy mekkora a hadereje?? amennyit költenek rá plusz amennyit ellopnak -a mindenkori kormányok- az ellenőrizhetetlen költségekből.... Egypártrendszer van nem vetted észre!!!Nincs ha Orbán ,egy személyben a király , de nem sokáig mert türelmet lenek az emberek!!!
2011. dec. 17. 07:12
10/24 anonim válasza:
"Mit és hol gyártanál? Ahhoz, hogy gyártsunk hadi eszközöket főleg vasérc és szén kellene, ami nincs, a legkisebb gond is nagyobb annál, hogy itt hadiipar legyen"
Nem ertek egyet veled. Izraelben sincs se szen, se vas, es megis vilagszintu a hadiipara.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!