Magyarországnak mekkora a hadereje?
Mekkora a hadereje most?
Mármint az országon belüli, és országon kívüli összes katona, tank (repülő ?) stb.
És mennyi lenne, ha kőkemény sorkatonaság lenne, és mindenkit behívnának, és esetleg elkezdenénk valamit gyártani?
Tudom, hogy ez kételyes, de mi lenne ha...?
A micsodája mekkora? Vagyis a micsodáját azt tudjuk, de a hadereje?
Imagináris dolgokról minek kérdezel?
Amit Kálmán király mondott a boszorkányokról, azt lehetne mondani a magyar haderőről is. Mivel nincs, szó ne essék róla. Károlyi Mihály és társasága most boldog lenne, katonát keresve sem látna.
Ez enyhe túlzás...
Ha nem is olyan a haderőnk, mint egy Kínának, vagy UK nak, azért van...
Én mondjuk tízezrekben gondolkodtam, de nem kaptam számot :)
ééés az első normális válaszoló!
Köszönöm!
13:31
USA 97%ban támogatja Izraelt! és a legújabb , kísérleti fegyvereket,- közösen fejlesztik és próbálják ki.Ügyes szorgalmas a zsidó-világ!! Nem beszélve arról, hogy az USA parl.képv.75%-a izraeli az az zsidó!
Ja, hát Vatikánnak is van svájci gárdája. Azt is lehet hadseregnek nevezni, de valójában mi is az és mire jó?
És az 500000 ből az a 472000 mit csinálna? Mert kiképzés nuku, csak fegyverfóbiát nevelnek beléjük hatalmilag.
musti
Nem az volt a kérdés, hogy mire jó, hanem hogy mekkora.
Érzékeled, hogy mi a különbség! Ugye?
A kérdező nem az emberek magánvéleményére volt kíváncsi, a katonák hadrafoghatóságával kapcsolatban. Csupán a létszámot akarta tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!