Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha 3. világháború lenne és ez...

Ha 3. világháború lenne és ez lenne a felállás Usa, Nagy Britannia, É Korea - Oroszország, Japán, Irak . Akkor ki nyerne?

Figyelt kérdés
Todom hogy hülye kérdés csak kiváncsi vagyok a véleményetekre
2009. jún. 13. 23:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"ez igaz, de csak papíron..."

Álmodozz nyugodtan.

A szamurájfilmek nézése egyébként nem pótolja a geopolitikai és külgazdasági tudást.

2009. szept. 28. 18:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Múltkor néztem egy filmet, milyen atomfegyverek vannak és mi lenne egy 3. nagy háborúban. Nyertesek állítólag csak napokig, hetekig lennének, mert a föld elpusztulna. Én nem vagyok se tudós, se járatos a témában, de már több helyen hallottam/olvastam, hogy az atom döntene.
2009. okt. 16. 20:52
 23/25 anonim ***** válasza:
A kérdésben van egy kis hiba: Észak-Korea miért lenne az USA-val? Ők köztudottan ellenségek. Mellesleg sokan itt előttem Japánt éltették hogy milyen fejlett stb. Szerintem inkább egy ilyen háború esetén Kína miatt kéne aggódni nem Japán ellen! Gondolkodjatok már. De tegyük fel hogy ez lenne a felállás... A háború szerintem úgy zajlana hogy kezdetben hagyományos fegyverekkel vívják a harcot és amikor már valamelyik fél vesztésre áll akkor jön az atom.. És így tovább! Ennek a háborúnak valóban nem lenne nyertese.
2010. aug. 12. 13:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom itt az lenne a kérdés hogy USA és Oroszország hogy civakodnak el egymással mert aki nyer az a háborút is megnyeri mivel ha mondjuk az USA kiesik akkor Nagy-Britannia és É-Korea nem tudnák legyőzni Oroszországot.
2011. ápr. 12. 17:08
 25/25 Bombalomba válasza:

Szerintem ez lenne: NATO - Oroszország,Afrika,Finnország,Svédország,Írország,Kína,Dél-Észak korea és japán.

Persze az útobbi nyerne kína miatt. Az ő kezében van a gazdaság 90 %-a!!!

2015. jan. 23. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!