Ha 3. világháború lenne és ez lenne a felállás Usa, Nagy Britannia, É Korea - Oroszország, Japán, Irak . Akkor ki nyerne?
USA, Nagy-Britannia, Franciaország, Észak-Korea, Izrael
szemben: Oroszország, Japán, Irak, Pakisztán, Irán (nem sokára atombombával rendelkező ország lesz...), Észak-Korea, esetleg ha Európába nagyon előretör a szélsőjobboldal elképzelhető, hogy azok az országok is csatlakoznak
USA nem valószínű, hogy atombombát/hidrogénbombát vetne be... ugyanis az ellenfelei többsége az olajon úszik! esetleg É-Korea és Japán ellen.
Oroszországra is dobhatna USA, de mint mindenki tudja őket nem nagyon érdekli az emberi veszteség :)
Irak, Irán, Pakisztán (esetleg más muszlim országok) pedig Izraelt támadnák és bekövetkezne a 2. holokauszt, mivel USA nem tudná oly mértékbe támogatni Izraelt mint az előzőekben...
Ennek a háborúnak a nagy győztese, mint a II. VHba is, Oroszország lenne!
Véleményem szerint azok fognak nyerni akik ellen a magyarok is lesznek. Mivel az amerikaiakat akarjuk utánozni én úgy gondolom, hogy akkor hozzájuk fogunk csatlakozni a NATO miatt is. Ebből az következik, hogy a vesztesek oldalán leszünk. --> Oroszország,Japán,Irak
Sajnos az utóbbi századokban a magyaroknak balszerencséje van.
Nyugodtan le lehet pontozni, de én akkor is ez gondolom
Szerintem Usa,Nbr,és É-Korea nyerne...
-Az Usa már magában kiteszi a többit
-Nrb.-nek is van sütnivalója
-Észak Koreának most nagyon jó a hadserege
-A másik oldalon pedig Irak,az szart se ér a többihez képest...:)
Am jo a kérdés...:)
"az USA labdába sem rúghat az Orosz & Japán ... páros ellen."
Csak hát a valóságban a páros az USA-Japán, akikkel szemben az oroszok labdába se rúghatnának.
"nem valószínű, hogy valaha úgy fognak nézni az USA-ra , mint szövetségesre."
Én nem tudom, hogy néznek, viszont szövetségesek, formálisan 1960 óta. Konkrétan együtt harcoltak a koreai háborúban a déli oldalon és Irakban, közös rakétavédelmi fejlesztéseik vannak stb. Mivel a kínai fenyegetéssel szemben a két országnak szüksége van egymásra, ez teljesen logikus. A Japán-USA szövetség tény, minden más fikció.
"A Japán-USA szövetség tény, minden más fikció."
ez igaz, de csak papíron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!