A Magyar Honvédség katonáinak milyen bakancsuk van?
Tudnátok egy magyar surranóról képet küldeni?
Google nem a barátom! :S
Meg szeretném tudni, hogy 5 kép linkelését miért kell lepontozni, ha azt kérte a kérdező, hogy linkeljünk képeket a Magyar Honvédség rendszeresített bakancsairól?
Ezt nemigen értem...
Gore-tex bakancsokat használnak!
Ez a nyári: [link]
A téliről sajna nem találtam képet, de hasonlóan néz ki.
milyen? k*rva büdös! nekem elhiheted. ha google tudna szagmintát, belinkelném.
(első kommentelőnek: vannak olyanok akik random benéznek kérdésekre és csuklóból negatívat nyomnak. ezért nem kell törődni a százalékokkal ;))
Köszönöm mindenkinek!
Már nem ide tartozva, de milyen sz@r már, hogy összeszedegeti több oldalról nem önhaszonra a linkeket oszt' leszavazzák :/
A honvédségben örök a változás ruházat terén és teljesen kusza a rendszer. A viselhető termékekről a MH Öltözködési Szabályzat rendelkezik. A szabályzat viszont nincs párhuzamosítva a ruházati ellátó pontok kínálatával. Ezért van az, hogy mindenki azt visel amit épp betudott szerezni.
Ruházati boltban ez a két fajta bakancs "kapható" (néha hoznak):
- általános bakancs:
- nyári bakancs:
Az ISAF (Afganisztán), MFO (Sínai-félsziget), UNFICYP (Cipru) ezt a bakancsot kapja:
De láttam már ilyet is:
Itthon a két elsőnek említetten kívül találkozhatsz még (ez volt az eredeti nyárinak szánt bakancs):
Általános bakancs (a 65M és 87M kiváltására), Tisza bakancs, sajnos csak itt találtam képet:
A 65M (surranó) és 85M (a kerekített orrú surranó) bakancs 2014. december 31-ig viselhető.
Ezek voltak a rendszeresítettek, de előfordulnak nem rendszeresített bakancsok is. Ez egy ilyen hadsereg ahol bizonyos alakulatoknál azt lehet hordani amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!