Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vajon lesz 3. világháború?

Vajon lesz 3. világháború?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 18:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
74%
A véleményem az, hogy lesz! A kérdés csak az, hogy mikor! Az emberiség ugyanis képtelen huzamosabb ideig békében élni! És végül itt van egy idézet is: "A háború sajátságosan emberi tevékenység, és azt hiszem, hogy amíg lesznek emberek, addig lesznek háborúk is."
2012. márc. 18. 14:35
 12/41 anonim ***** válasza:
82%

Ha már sokadszorra is ilyen nagy a kíváncsiság, nem bánom, elárulom.

Igen lesz, holnap reggel 7:55-kor kezdődik ünnepélyes zászlófelvonással.

A befejezéséről még nem született döntés. Lehet, hogy nem is érdemes.

2012. márc. 18. 15:40
 13/41 anonim válasza:
90%
Tuti, hogy lesz! Ebben a mai idióta világban? Egész biztos!
2012. márc. 18. 17:32
 14/41 jani1987 válasza:
73%
Kettő már volt. Miért ne lenne több is?
2012. márc. 18. 20:45
 15/41 anonim válasza:
93%
Minden nagy civilizációnak eljön a maga vége, és szerintem a 3.VH lesz az a háború amikor az ember végleg ki kirtja magát.tehát IGEN:DD 50éven belül az biztos,tuti,100%
2012. márc. 19. 20:59
 16/41 A kérdező kommentje:

Ááá, szerintem 10 évet sem kell várnunk.

Olvastam, hogy már sok nemzet között mozog a léc.

És igaz, az emberek nem bírnak sokáig nyugodtan maradni.

Mindig volt és lesz is háború. Kisebb-nagyobb.

Mivel már elég rég nem volt, nemsokára már ideje lenne eljönnie. De ha lesz, az már más jellegű lesz, mind az előzőek. Szerintem... Szerintem nem fogunk így szemtől szembe egymásnak menni mind eddig, szerintem a mesterlövészek fognak előnybe kerülni. A mesterlövész puskák lesznek az élen szerintem. Már km-es távolságról fogjuk lőni egymást, hú, mi lesz ha összetalálkozunk... Bele se merek gondolni. Meg atomrobbanás is lesz, minimum 5.

2012. márc. 21. 17:42
 17/41 Kutyus70 ***** válasza:
94%

Ahogyan olvasgatom, mindenki azon véleményen van, hogy lesz. Aki nyitott szemmel jár, az tudja, hogy a II VH óta szinte egy hét nem telt el úgy, hogy valahol ne lett volna valamilyen kisebb-nagyobb háború. Amerika szinte folyamatosan háborúzott és háborúzik valakivel. (Vietnam, Irak, Afganisztán) De szerintem a hagyományos értelemben már nem lesz világháború, ennek több oka is van. Az egyik az, hogy mára már olyan magas szintre fejlesztették a pusztító fegyvereket, hogy amennyiben összecsapna az egész világ, nos nem kerülne ki senki győztesen belőle. Az egész világ belepusztulna. Ez már a hidegháború ideje alatt is igaz volt, mert azért nem merték sem az amcsik, sem a ruszkik kilőni a rakétáikat, mert mindkét fél tudta, hogy amennyiben az egyik kilövi, abban a pillanatban a másik fél is kilövi az övéit, és így az egész világ elpusztul. Ma ez már még inkább igaz tény, mert azóta már ezerszer veszedelmesebb fegyverek vannak.

A másik ok, hogy ebből nem nagyon lenne pénz. A jövő háborúit íróasztalok mögül, luxus éttermekben és szállodákban vívják majd láthatatlanul. És természetesen számítógépeken, interneten. Egy jól irányított és kivédhetetlen vírussal meg lehet bénítani egy országnak az egész gazdaságát, és van ennél nagyobb veresség...? És ahogyan már valaki írta, a háború már most is zajlik, csak nem a hagyományos értelemben, hanem valahogy úgy ahogyan leírtam. Lásd Iránt. Már számos vírusos támadás érte az atomerőművüknek, és egyéb ipari létesítményeiknek a számítógépes rendszerét.

2012. márc. 21. 23:44
 18/41 anonim válasza:
8%

kedves kerdzo!

minek meste loveaz puska? az meg a szemtol szemben kategoriaban van. es nem dobnak ossze vissza atomokat. ezt az ENSZ tilja es etikatlan fegyver a 2vh ota nem is hasznqltak elesben. a haboru utolso csatajat kovel meg bunkoval fogjuk meg vivni

2012. márc. 22. 07:45
 19/41 Toncsi63 ***** válasza:

Amikor majd a kisebb, helyi katonai akciók és a kőolajért elfoglalt országokban végigvitt "felszabadító" harcokra nem lesz mód, mert elfogynak az alanyok, akkor jönnie kell. Törvényszerű. Ha nincs kinek eladni a hadianyagot, ha nem lesz aki megvegye, ha majd a nagytestvér hadi költségvetését visszafogják, akkor ki kell robbantani mindig valamilyen válságot, amit katonai eszközökkel "kezelnek". Ha Te gazdag fegyvergyáros, kötszergyáros, orvosi műszereket gyártó, konzervgyártó stb vagy, mi lenne az érdeked? Az újjáépítésben résztvevő, építőanyagokat, hidakhoz acélt termelő cég gazdája volnál, mi lenne az érdeked????

Ne a politikai, vallási oldalát nézzed a dolognak, hanem a gazdaságit.

2012. márc. 22. 09:15
 20/41 Alex Fly ***** válasza:
Már van. 9/11 óta elkezdődött. Csak ez most nem teljesen úgy folyik, mint az első kettő; de ennek ellenére évek óta ebben élünk. Ha nem vetted volna észre, Magyarország is hadban áll -és természetesen ismét az agresszor oldalán... :(
2012. márc. 22. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!